Laneige | Water Sleeping Mask

Een maskertje op zijn tijd, dat heeft mijn huid nodig. Extra hydratatie is nooit verkeerd en helemaal niet bij een droge huid. Niet alleen ben ik fan van een sheet mask of een masker voor overdag, maar een goed nachtmasker vind ik ook heerlijk. Misschien vind ik dat wel het fijnst! Daarom een nieuwe review over de Water Sleeping Mask van Laneige.
Een merk die ik nog niet ken, helemaal leuk! Kennen jullie dit merk al?

Andere maskers:
Chanel – Hydra beauty radiance mask
Action – Facial sheet mask charcoal sea salt extract
Biore – Blauwe agave baking soda houtskool detox masker
Lancaster – Instant glow peel off mask

Het merk Laneige komt uit Zuid Korea en is een cosmetics merk begonnen in 1994. De naam komt van het Franse ‘La Neige’ wat betekent ‘de sneeuw’. De bekendste producten van Laneige zijn o.a. de Water Sleeping Mask, BB Foundation en de Water Bank huidverzorgingslijn.

Bij Laneige staat de Advanced Water Sciense Technology centraal in hun skincare producten. Zij hebben al meer dan 20 jaar onderzoek gedaan naar verzorgingsproducten met het hoofdingrediënt, water! Door de jaren heen hebben zij geleerd dat een goede moisturizer de key is naar een prachtige huid. Dit heeft namelijk een hydraterend, glowy en anti-aging effect.


Nu over de Laneige Water Sleeping Mask. Dit is een kalmerend nachtmasker wat de huid intens hydrateert. De formule van dit masker bestaat uit de gepateneerde Hydro Ionized Mineral Water formule van Laneige.

Hydro Ionized Mineral Water formule
6 hydraterende mineralen die geïoniseerd en gestabiliseerd zijn in water om sneller en dieper in de huid te dringen. Zink, Kalium, Calcium, Magnesium, Mangaan en Natrium. Deze mineralen hydrateren de huid en behouden een ideale hydratatieniveau om toekomstig vochtverlies te voorkomen.

Het masker is ook verrijkt met Oranje Bloem, Roos, en Sandelhout om de huid te ontspannen en te kalmeren. De Abrikoos en Teunisbloem extracten verhelderen en zuiveren de vermoeide huid ook nog eens! Zodat je wakker wordt met een mooie gehydrateerde glowy huid.

Conclusie: Een fijn, niet plakkerig, sleeping mask. Hij hydrateert mijn huid heel goed en de volgende ochtend voelt mijn gezicht ook super zacht aan! Ik gebruik het masker het liefst één keer per week om even een boost te geven aan mijn huid en ik merk ook zeker verschil als ik dit doe.

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Het potje is bijna op, dus snel weer kopen!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Zeker, hij is heerlijk vooral bij een droge huid.


Dit product van Laneige is verkrijgbaar bij o.a. Sephora en Bol.com.

Laneige Water Sleeping Mask 70 ml     € 35,99 euro ( Prijs bij Bol.com )
Ik kocht zelf bij Sephora een kleine versie van 25 ml die was rond de 10 euro met korting. Lucky me!

Gebruiken jullie wel eens een sleeping mask? Zo ja welke?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *