LASCANA| Zelfverzekerd worden door mooie lingerie

Elk seizoen zie je weer volop nieuwe mode verschijnen op social media en ook nieuwe collectie lingerie. Soms denk ik, oeh wat een mooie setje die wil ik ook wel maar voel je je er ook goed in als je het draagt. Het moet ook bij je passen en je moet je er goed in voelen. Wees zelfverzekerd in mooie lingerie! Online kwam ik op de webshop van LASCANA de nieuwe herfstcollectie tegen en die wil ik uiteraard met jullie delen. Je moet jezelf gewoon eens verwennen met een nieuwe set lingerie!

Be yourself
Het belangrijkste van alles, wees jezelf! Hou je niet van die kleine broekjes of push-up bh’s doe het dan gewoon niet. Er zijn genoeg andere prachtige bh’s waar jij je wel lekker in voelt. Of je nou maat 36 of 44 hebt, iedereen heeft zijn charme <3

Nieuwe herfstcollectie
Oh wauw wat heeft LASCANA een prachtige herfstcollectie, ik ben fan! Deze collectie staat echt in het teken van natuurlijke rustige tinten en dat vind ik nou net super mooi. Ook zijn het geen kleine strings die ik het meeste voorbij zie komen maar meer hipsterbroekjes. Top, want die zitten zo fijn! En wat fijn zit, daar voel ik mij sowieso wat zelfverzekerder in.

De klassiekers
Een mooie simpele bh is ook niet mis! Het staat netjes, zit ook nog top en ik voel mij er achter goed in. In mijn lade liggen genoeg T-shirt bh’s en simpele Push-up bh die ik dagelijks aantrek. Soms is eenvoud de key.

En ‘s avonds op de bank?
Wat dacht je van een heerlijk warme jumpsuit of een fijne pyjama! Zelfverzekerd voelen moet ook zo zijn in een comfy outfit. Vinden jullie ook niet? Ik ben trouwens groots fan van in je jumpsuit netflix kijken met popcorn. Just saying 😉

Wanneer voel jij je zelfverzekerd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *