L’Oréal Professionnel | Serie Expert Vitamino Color A-OX

In mijn vorige post vertelde ik jullie over de Hair Fashion Night die L’Oréal organiseerde samen met wel 100 partnersalons! Nu is natuurlijk de vraag of je je haar ook zo kan verzorgen zoals ze bij de salons hebben gedaan? Ik kreeg wat leuke producten opgestuurd waaronder de Serie Expert Vitamino Color A-OX van L’Oréal Professionnel. Krijg je met deze haarverzorging precies hetzelfde fijne gevoel wat je ook krijgt als je van de kapper komt? Lees het in dit artikel.

Er zaten 3 prachtige producten in van de Serie Expert Vitamino Color A-OX lijn. Een verzorgingslijn die ik zelf nog nooit had geprobeerd, of zelfs van had gehoord. Ik weet dat L’Oréal erg goed is in professionele haarproducten ontwikkelen dus ben hier heel benieuwd naar!

Andere haarverzorging reviews:
Naturalize – Dode zeezout kuurshampoo ( Psoriasis )
Aveda – Invati advanced lijn
Guhl – Pluiscontrole & veerkracht shampoo
Guhl – Langdurig volume lijn

De set bestaat uit een shampoo, conditioner en een jelly masque. Deze Vitamino Color lijn is speciaal voor gekleurd, droog en/of verzwakt haar. Nu verf ik mijn haar niet, maar heeft het zeker wat te voortduren door de dagen heen. Mijn lange lokken hebben dus wel een goede vitamine boost nodig!

Zeg vaarwel tegen droog haar!’ Dit wordt gezegd op de website van L’Oréal en ik hoop zeker dat ik dat kan doen na het gebruik van deze producten.


We beginnen met het haar goed te reinigen. De kleurbeschermende Vitamino Color A-OX shampoo maakt het haar schoon én zacht. Deze shampoo is verrijkt met een krachtig anti-oxidantencomplex en UV-filters.

Hij ruikt heerlijk fris en doet mij echt gelijk denken aan de kapper haha! Daar zijn ze in ieder geval al in geslaagd. De shampoo is gemakkelijk te verspreiden door het haar en schuimt prima. Je hebt maar weinig nodig om je haar goed in te kunnen soppen, daar hou ik van!

We spoelen de shampoo uit en gaan verder met de conditioner. Deze Vitamino Color A-OX Conditioner het een rijke textuur waardoor het haar gladder en gemakkelijker te ontwarren is. Super fijn met lang haar, dat kan ik je wel zeggen. Wat is dat een luxe zeg!

Ook dit product ruikt heerlijk naar een echte kappersproduct. Ook merkte ik zeker dat mijn haar een stuk gladder aanvoelde waardoor ik gewoon met mijn vingers gemakkelijk door mijn haren kon gaan om het te ontwarren. Toppie!


En als laatste de Vitamino Color A-OX Jelly Masque een voedend masker dat zich richt
op de verzwakte en beschadigde delen van (gekleurd) haar. Het omhult het haar met een lichtgewicht laagje om het te beschermen tegen dagelijkse slijtage, perfect for me!

Ook werkt dit Jelly Masque super snel, want na slechts 60 seconde is het haar intens gevoed!
En echt het werkt heel fijn. ( Ook dit ruikt weer heerlijk hihi ). Je hebt ook maar weinig ‘jelly’ nodig en dat is altijd een groot pluspunt vind ik. Ook niet 10 minuten wachten voordat het eindelijk wat effect laat zien na gebruik, nee gewoon huppa erin even je gezicht reinigen tussendoor en je kan het er alweer uitwassen.


Conclusie: Echt een geweldige lijn die mijn haar goed verzorgd en hersteld. Ik ben heel erg tevreden over deze Serie Expert Vitamino Color A-OX lijn en helemaal gek ben ik op het Jelly Masque die mijn haar echt een boost geeft. Love it!

Ook met mijn probleemhuid heb ik weinig last. Natuurlijk moet ik om de zoveel tijd wel even met mijn andere kuurshampoo wassen, maar dat vind ik zeker geen probleem, want dan kan ik daarna weer genieten van deze producten!

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Oh zeker wel. Het werkt echt!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja natuurlijk dit product moeten zij ook proberen.

De Serie Expert producten van L’Oréal zijn verkrijgbaar bij o.a. JohnBeerens, Haarshop.nl, Bol.com
en bij verschillende salons in Nederland.
Serie expert Vitamino Color A-OX  Shampoo       300ML      €14,95 euro
Serie expert Vitamino Color A-OX  Conditioner   200ML      €20,95 euro
Serie expert Vitamino Color A-OX  Jelly Masque  250ML     €24,95 euro

Dit zijn de verkoopadviesprijzen, het kan verschillen waar het verkrijgbaar is.

Welke haarproducten zijn voor jou onmisbaar in je kast?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *