Lush | Angels On Bare Skin

Een product wat ik vorig jaar zelf maakte op de Beautygloss Party, maar daarna nooit meer zelf kocht. Ik was er toen erg tevreden mee toen ik hem maakte tijdens een workshop, maar is hij hetzelfde als je hem in de winkel koopt? Ik heb het over de Angels on bare skin van Lush waar je huid super zacht van moet worden. Speciaal voor jullie een review!

 

 

 

Angels 3

Angels on bare skin, het klinkt wel heel speciaal. Nu eens kijken of het product ook iets goeds voor mijn ‘blote’ huid zal doen. De ingrediënten klinken wel goed zoals de gemalen amandelen en kleine lavendelbloemetjes! Geen ingrediënten die niet nodig zijn en al helemaal geen conserveringsmiddelen. Daar houden deze Angels niet zo van, zij gebruiken het liefst producten van Moeder Natuur.

 

 
Angels 2

Zoals ik al zei heb ik hem weleens geprobeerd, maar toen had ik hem zelf gemaakt tijdens een workshop op de Beautygloss party. Dit is toch echt zoals hij eruit moet zien en zoals hij moet voelen en je huid zal verzorgen.

Een zachte bloemetjes geur verrast mij meteen. Hij ruikt heel er lekker naar lavendel, zeker een pluspunt. Ook is het potje echt tot de nok toe gevuld en dat maakt mij, als klant, heel erg blij.

 

 

 

Angels 4

Tijd voor de test! Ik maakte mijn handen nat en wreef een klein beetje op mijn hand.
Wow, je hebt maar weinig nodig zeg! Op deze foto heb ik een hoeveelheid ter grootte als een erwt gebruikt. Ja dat bedoel ik dus, je hebt echt een ietsje pietsje nodig en zeker als je je gezicht ermee gaat verzorgen. Nog een pluspunt dus!

 

 

 

angels 1

Nadat ik mijn gezicht met deze Angels had gereinigd was het tijd voor het resultaat. Ja hoor, ik mag zeggen dat dit product echt één van de beste is! Mijn huid is minder rood en ook voelt mijn gezicht zacht. Ik ben erg tevreden en dat mag wel gezegd worden.

Wonderen? Nou, wel een beetje eigenlijk. Mijn huid is niet uitgedroogd, roodheid is minder en ik voel dat mijn gezicht echt verzorging heeft gekregen. Dus het is een klein wondermiddel.

Zoals de meeste producten zit ook dit product van Lush in een pot die je kan hergebruiken.
Heb je 5 zwarte potten, breng ze dan terug en krijg gratis een vers gezichtsmasker. Super leuk bedacht!

 

Dit product is te koop bij alle Lush filialen en op hun website

Angels on bare skin          100 gr          € 9,90 euro

 

Welk product vind jij fijn van Lush?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *