Lush | Bath Bomb Sakura & Sex Bomb

Wat een drukte de laatste tijd. Van flink studeren tot verjaardagen en feestjes. Het kwam allemaal langs. Soms moet je eventjes een moment voor jezelf nemen en dat deed ik deze keer niet alleen maar samen met mijn zusje Marinte. Vorige week paste ik op haar, toen mijn vader op vakantie was en dat was super gezellig. Samen nagels lakken, maskertje op ( komt ook nog een review over ) en we gingen in bad met twee hele mooie Bath Bomb’s van Lush namelijk Bath Bomb Sakura en de welbekende Sex Bomb! Lees in dit artikel de uitgebreide review.

 

Andere reviews van Lush:
Love Lettuce Masker

Hot Oil Treatment: Kinky

The Rough With The Smooth

Don’t Look At Me Gezichtsmasker

Prince Scheercréme

Dark Angels

 

 

 

Dit zijn ze dan, Sex Bomb en Sakura. Twee hele verschillende bruisballen van vorm en geur, maar wel allebei in een mooie roze tint. Ik ben heel benieuwd naar Sex Bomb, want ik zie daar een roos tevoorschijn komen en de kleuren zien er zo mooi uit. Van Sakura werd ik enthousiast door de geur, oeh heerlijk fris en bloemig!

Ik probeer eigenlijk nooit bath bombs uit omdat ik thuis geen bad heb. Als ik een bad zou hebben zou het niet goed voor mijn portemonnee zijn, want dan kocht ik zo de hele Lush leeg!

 

 

 

 

Ik zal beginnen met de bath bomb waarbij ik verliefd werd op de geur, Sakura. Hij ruikt namelijk naar de lente oftewel een frisse bloemengeur van Jasmijn, een tikje citroen en een vleugje sinaasappelbloesem. Heerlijk!

Hm, ik ben wel benieuwd naar die kleurtjes die ik zie op de bath bomb. Ga ik die ook zien in het bad, of zal dit snel verdwijnen?

 

 

En hup ik het bad! Na een tijdje haalde ik hem er voorzichtig uit en zag ik dat de blauwe stipjes ook helemaal in de bal zitten, maar ze verdwenen wel in het bad zelf. Er kwam wel een verrukkelijke bloesemgeur vrij waar je u tegen zegt. Nog lekkerder dan als je de bath bomb in je handen hebt.

 

Het bad zelf geeft alleen geen kleur en is gewoon wit. Vind ik zelf niet heel spannend en had wel wat kleur verwacht aangezien de bal ook een roze tint heeft. De geur en mijn zachte perzikhuidje naar het badderen maakt alles weer goed. Super ontspannen!

 

 

 

Nu over naar ( hopelijk ) iets meer kleur. De geur die van deze Sex Bomb af komt lijkt een beetje op Sakura door de Jasmijn, maar is toch iets rustiger van parfum. Deze bath bomb zit vol essensiele olien om je huid nog zachter te maken zoals Ylang Ylang ( olie uit de bloemen van de Cananga Odorata, familie uit de Magnoliiden ) en ook dus Jasmijn die gelijk een heerlijke geur achterlaat.

 

 

 

Hm, een klein beetje teleurgesteld. Niet heel het bad is roze en het is niet echt een kleurrijk bad. Het geeft meer een lichte tint aan het water. De geur is wel lekker, maar als ik mocht kiezen ga ik sneller voor Sakura. Die ruikt veel sterker. Als ze daar nou eens een felle kleur roze bij doen is het de perfecte bruisbal!

Mijn huid werd wel echt zacht van deze Sex Bomb, zachter nog dan Sakura. Je merkt echt dat hier meerdere soorten oliën in zitten verwerkt.

 

 

 

Conclusie: Wil je een mooie roze bad en vind je de geur niet heel belangrijk, dan is Sex Bomb wat voor jou. Maakt het jou niet uit wat voor kleur eraf komt en richt je meer op de geur, dan beveel ik zeker Sakura aan. Allebei de bath bombs maakte mijn huid zacht en was het zeker aangenaam.

 

Ga ik dit product nogmaals kopen?
Sakura misschien wel vanwege de heerlijke zachte geur, maar sex bomb vond ik wat tegenvallen.

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja, dat zeker.

 

De bath bombs zijn verkrijgbaar bij Lush in de winkels en online.
Bath Bomb, Sex Bomb                    € 4,95 euro
Bath Bomb, Sakura                        € 4,95 euro

 

 

Als jullie in bad gaan, wat zijn jullie favorieten producten?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *