Lush | BB Seaweed Masker

Wie mij een beetje goed kent weet dat ik groots fan ben van het merk Lush. Met hun fresh handmade products maken zij mij altijd blij! Of het nou een heerlijk stukje zeep is of een kleurrijke Bath Bomb, het is gewoon zalig in het mooie ‘Lush-land’! Het is nu tijd om eens een vers gezichtsmasker uit te proberen. Deze keer is het de BB Seaweed masker met, jawel, zeewier!
Zijn jullie wel eens in een winkel geweest van Lush?


Reviews van Lush:
Plum Rain – Showergel
Respect Your Elder – Zeep
Kinky – Hot Oil Treatment
Dont Look At Me – Masker

De laatste tijd ben ik veel maskers aan het testen, valt het jullie op? Aan mijn huid is het namelijk duidelijk te merken. Het voelt verzorgd en zacht! Nu ben ik natuurlijk erg benieuwd wat dit BB Seaweed masker voor mijn huid kan betekenen. Zeewier in een masker? Ik heb het nog nooit geprobeerd haha! Het klinkt wel, uh hoe zeg ik dat, voedend?

Tip! : Lever 5 potjes en/of flesjes van Lush in en krijg een gratis gezichtsmasker naar keuze! Let op, het zijn wel verse gezichtsmaskers dus het verschilt per filiaal wat ze die dag hebben.

Bij het openen van het potje komt mij een heerlijk verfrissende geur tegemoet. Love it! Lush, wat ben je daar toch goed in! Ik heb gelijk zin om hem aan te brengen! Maar eerst de vraag, wat zit er precies in dit verse gezichtsmasker?

Zeewier, Rosa Absolue, Honing en Aloë Vera = Zorgt voor een zachte en verzorgde huid.
Rozemarijnolie = Hersteld de huid en de kaoline in de olie verwijdert overtollig vuil en vet!
Gierstvlokken = Geeft een lichte scrub om de dode huidcellen te verwijderen.

Dat klinkt veelbelovend! Helemaal met de lichte scrub, dat vind ik altijd net iets meer geven bij een masker.

Nu het aanbrengen. Dit masker met seaweed kun je gemakkelijk lekker dik aanbrengen, gewoon doen hoor het voelt heerlijk! Laat het daarna 10 á 15 minuten intrekken en geniet even van je zen-moment. Daarna scrub je nog zacht het masker op de huid en was je hem met lauw water af.

Let op: dit verse masker bevat geen conserveermiddelen en moet daarom bewaard worden in de koelkast. Het is één maand houdbaar.

Conclusie: Oh my…. wat heerlijk! Één van mijn favorieten maskers van Lush tot nu toe. Mijn huid voelt zo super zacht door de seaweed na het reinigen en hij is heel fijn aan te brengen. Je voelt je energiek, de dag kan beginnen!

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Oh zeker hij is super!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Natuurlijk, spread the word!


De producten van Lush zijn verkrijgbaar alleen in de Lush filialen en online op de website.

Lush BB Seaweed Vers Gezichtsmasker 75gr     € 11,50 euro  

Welk product van Lush gebruiken jullie er graag?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *