Lush | Chocolate Easter Egg

Ik weet dat jullie de titel lezen en denken, volgens mij loop jij achter want het is hartje zomer! Ja, I know. Deze Chocolate Easter Egg van Lush heb ik al een tijdje in gebruik ( vanaf lente dus ) maar van een review kwam er maar nooit van. Foto’s had ik natuurlijk al van te voren gemaakt, want anders ziet het er niet echt fris uit.

Dus nu, een review van deze Chocolate Easter Egg zeep van Lush die je dus ALLEEN rond Pasen kan kopen. Is hij de moeite waard om op te wachten tot volgend jaar? Je leest het nu!

 

Andere reviews van Lush:
Bath Bomb Sakura & Sex Bomb
Love Lettuce Masker
Hot Oil Treatment: Kinky
The Rough With The Smooth

 

 

 

De Chocolate Easter Egg is dus op dit moment niet verkrijgbaar, maar ik heb een vermoeden dat hij volgend jaar zeker weer in de winkels ligt. Deze zeep ruikt heerlijk naar een mix van vanille, witte chocolade en ook naar citroen. Wat een combi he! Ik vind het een perfecte geur voor eigenlijk altijd haha, niet alleen de lente maar ook nu in de zomer.

 

 

Wist je dat: Dit product niet alleen dierproefvrij is maar ook vegan! 

 

 

Verzorgd hij mijn huid? Ja dat doet hij zeker door de kokosolie die erin zit. Mijn huid voelt zachter aan en ook blijft de geur goed hangen aan je huid, een groot pluspunt!

Doe je er lang mee? Ik heb hem dus al vanaf de lente, en nu is hij nog steeds niet op! Gebruik is dagelijks, dus je doet er heel lang mee. Top dus!

 

 

 

 

Conclusie: Een heerlijke zachte zeep die ik zeker tussen mijn favorieten ga plaatsen in mijn wishlist voor volgend jaar! Hij ruikt super naar vanille met een vleugje chocolade en een tikje citroen. Een fantastische combinatie voor niet alleen in de lente, maar in elk seizoen van het jaar!

 

Ga ik dit product nogmaals kopen?
Als hij weer terug is ga ik een lekker groot stuk kopen 🙂

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja zeker!

 

De producten van Lush zijn verkrijgbaar in de winkels en online.
Chocolate Easter Egg           100gr        € 5,95 euro

 

Wat is jullie favorieten product van Lush?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *