Lush | Dark Angels

Een goeie scrub, dat heb ik nodig en zeker als het kouder gaat worden. Nu is er alleen één probleem, ik wil namelijk niet dat mijn huid uitdroogt door het scrubben. Dat heb ik vaak zien gebeuren en daar moet maar eens verandering in komen.

Omdat ik de producten van Lush zo fijn vind, probeerde ik Dark Angels uit. Dit is eigenlijk nog geen eens een scrub maar een reiniger! Er zit bruine suiker in en dat zorgt voor de nodige scrub. Uitproberen dan maar <3

Andere reviews van Lush:
Respect Your Elders
The Comforter Shower Cream
Refresher Shower Jelly
Yuzu And Cocoa Shower Cream
Angels On Bare Skin

 

angels 1

Dark Angels ziet er eigenlijk gewoon uit als een stukje klei, maar het heeft wel meer te bieden natuurlijk. Hallo, we hebben het wel over een product van Lush he.

Deze reiniger, oftewel scrub-reiniger, zit vol met houtskool dat de overtollige olie absorbeert. Dat klinkt mij goed in de oren! Om het reinigen nog verder te laten komen zorgt de rhassoulmoddel voor een goede reiniging van de huid. Om de huid wat te kalmeren na deze scrub en alles eromheen, komt avocado-olie en sandelhoutolie de hoek om kijken.

 

 

 

angels 2Dit maakte mij allemaal erg nieuwsgierig en ik probeerde het gelijk uit! Eerst kneedde ik wat van dit propje klei op mijn hand om te kijken hoe het eruit zou zien. Zo in een grote bonk lijkt het best stevig namelijk.

 

 

 

angels 4

Aha, het valt uit elkaar! Dan komt nu het drupje lauw water te pas en maak ik er een papje van. Daarna was het tijd om te scrubben en reinigen. Hmm, het voelt wel heel fijn en zacht aan zeg! Geen rode plekken van irritatie na het gebruik en dat komt denk ik door de avocado-olie. Denken jullie ook niet?

Er zit wel een nadeel aan het product. Soms laat het, na het gebruik, wat vegen achter. Ik denk eerlijk gezegd door de houtskool. Dit is wel jammer, want daarna moet je dus nog je lichaam goed inzepen om dit eraf te halen.

 

 

 

 

angels 3

Zou ik dit product aanraden? Heb je een gevoelige huid, maar wil je wel scrubben, dan zeker wel! Dan zijn namelijk die paar veegjes niet erg, en kun je je huid goed verzorgen 🙂

Deze scrub-reiniger kun je kopen in een potje, gemakkelijk te gebruiken onder de douche want zo zal je product niet gelijk oplossen. Als je namelijk deze reiniger maar een beetje met water bevriend laat raken, is hij zo weg!

 

Dit product is te koop in de Lush winkels en op de website
Dark Angels Reiniger
100 G          € 9,90 euro

 

Welk product van Lush is jouw favoriet?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *