Lush | Don’t Look At Me Gezichtsmasker

Als je op mijn blog struint, kom je er al gauw achter dat ik best wel weg ben van Lush. Nu moet ik bekennen dat er nog heel wat producten klaar liggen op te reviewen, oeps… Ik moet ergens beginnen, en daarom begin ik gelijk met een gezichtsmasker.

Van de naam moest ik een klein beetje lachen hij heet ‘Don’t Look At Me‘ en is smurfblauw! Dat moet getest worden natuurlijk. Geniet mee van mijn smurfengezicht! Eens kijken of hij ook ze werk goed doet 🙂

 

Meer reviews van Lush:
Prince scheercreme
Dark Angels
Respect Your Elders
The Comforter shower cream

 

 

 

lush mask 1

Zoals we wel zijn gewend van Lush, zit ook dit verse gezichtsmasker in een laag zwart potje. Het mooie aan de potjes is dat ze allemaal even breed zijn waardoor je ze makkelijk kan opstapelen en kan neerzetten. Super! Je moet het wel in de koelkast bewaren, aangezien het vers is en zo langer goed blijft 😉

Psssst! Dit gezichtsmasker krijg je ook als cadeau als je 5 lege schone potten inlevert bij Lush.
Zo ben je ook gelijk goed bezig voor het milieu. 

 

 

 

 

lush mask 6

Zoals ik al zei, smurfblauw! Hier word ik echt vrolijk van hihi. Eens wat anders dan wit en bruin. Ik snap de naam ook gelijk, je wilt niet de deur open doen als iemand aanbelt met dit masker op. Ze krijgen echt een hartaanval!

Oke, even terug naar het masker zelf. Wat doet dit blauwe goedje eigenlijk? Nou, doordat er gemalen rijst in zit scrubt hij je gezicht en verzorgd de huis met citroensap en murumuru-boter. Huh, wattes? Murumuru-boter, ik heb het ook moeten opzoeken, komt uit de plant van de Palmenfamilie en die staan in de Amazone regenwouden. De stoffen die in de murumuru-boter zitten werken als natuurlijke huidverzachters en vochtinbrengers. Een perfect ingredient voor een masker dus!

 

 

 

lush mask 8

Zo, dat is even schrikken. Zo poef een blauw monster op je beeldscherm! Het aanbrengen voelde echt fijn. Een kleine scrub beurt, dat kan nooit kwaad. Heerlijk!

Toen ik het masker had aangebracht en naar beneden liep om mijn moeder dit te laten zien, schrok ik onderweg van mijzelf in de spiegel haha! Het is bijna een neon kleur zo fel. Dat is even hele andere koek dan het masker Oatifix van Lush.

Het masker is wel heel fijn met aanbrengen. In een potje zit echt genoeg om met nog twee andere vriendinnen van dit masker te genieten. Ook zeker doen, kan je lachen van iedereen zijn gezicht hihi. Ik gebruik hier nog geen eens heel veel, je hebt niet zoveel nodig namelijk.
Hij ruikt heel neutraal, maar wel fris door de citroensap.

 

 

 

 

lush mask 11

Ik liet het masker dik een kwartier zitten, omdat ik de tijd vergat. Oeps! Hij gaf helemaal geen trekkerig gevoel en voelde zelfs verfrissend en zacht op de huid. Op de foto hierboven zie je duidelijk de scrub deeltjes, en daar ben ik wel benieuwd naar met het afspoelen. Scrubt hij de huid dan nog een beetje meer?

Een klein beetje dus. Het afspoelen gaat wel snel en het is echt binnen no-time van je gezicht af. Wat ik een groot pluspunt vind van dit masker! Het moet voorzichtig en snel van je gezicht af kunnen worden gehaald zodat je je huid rust geeft na deze ontspannende behandeling.

 

 

 

lush mask 3

Conclusie: ‘Don’t Look At Me’ mag van mij wel gezien worden! Het is een heerlijk masker met als extraatje een lichte scrub. Perfect voor de wat vettere huid. Ik zou zeker dit product aanbevelen en doorgeven aan mijn vriendinnen. Het is een super gezichtsmasker!

 

Dit product is te koop bij Lush in de winkels of op de website.
Don’t Look At Me       75 gr              € 11,65 euro

 

 

Welk gezichtsmasker vind jij fijn?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *