Lush | Karma Zeep

Hebben jullie ook wel eens dat een geur je zoveel aan iemand doet denken? Ik heb dat heel erg met de Lush Karma zeep! Als ik hem ruik denk ik gelijk aan mijn moeder die gek is op deze geur. Nu kreeg ik een stukje cadeau en dacht gelijk, dit moet ik delen met jullie! Ken je deze geur van Lush?

Reviews van Lush:
Lush – Raspberry milkshake zeep
Lush – Zeep bohemian
Lush – BB seaweed masker
Lush – Plum rain showergel

Een echte favoriet van mijn moeder, Karma van Lush! Een verfrissend stukje zeep die je helpt ontspannen en te laten genieten van het nu. Als ik hem ruik denk ik ook gelijk aan mama en dat maakt het heel speciaal. Ik kreeg dit ook cadeau van haar wat ik heel lief vond.

De formule van dit zeepje is trouwens veranderd en zo ook de vorm van de zeep. Het heeft nu in zijn geheel een ronde vorm. Nu over naar de geur!

Het is een exotisch stukje zeep die je even uit de dagelijkse sleur kan halen. Niet alleen onder de douche te gebruiken, maar ook gewoon om je handen te wassen. De mix van patchouli en citrusvruchten maken je één met de wereld. Ze voegen een exotisch en rustgevend element toe aan de zeep, terwijl de verfrissende combinatie van lavendel-, dennen-, zoete sinaasappel– en citroengrasoliën je hoofd leegmaken. Een ontspannen begin van de dag of tussendoor tijdens een hectisch dagritme.

Terwijl ik deze foto hierboven maakte kwamen alle geuren mij tegemoet. één voor één kon ik ze zo opnoemen en had ik een klein momentje van zen. Niet vergeten te fotograferen uiteraard haha! Mijn handen voelde na de fotoshoot heerlijk zacht en ik kon de dag weer aan.

Ze verkopen van deze geur Karma niet alleen zeep, maar ook parfum en een bodylotion! Zo lekker. Stel je kent iemand die deze geur lekker vind, koop dan eens de cadeauset van Karma. Een echte favoriet om te geven en te krijgen 😉

Conclusie: Dit klein stukje geluk geeft mij echt het gevoel van thuiskomen. De geur Karma doet mij zo denken aan mijn moeder en geeft mij ontspanning als ik hem ruik. Echt een favoriet en dat zeker zo blijven!

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Ja!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja of je nou van fris of juist kruidig houdt, hij is heerlijk.


De producten van Lush zijn verkrijgbaar alleen in de Lush filialen en online op de website

Lush Karma Zeep 100 gram    € 6,50 euro  

Kennen jullie Lush? Wat koop je daar graag?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.