Lush | Hot Oil Treatment : Kinky

Soms heb je van die momenten dat je al in de rij staat bij de kassa, en toch nog dat artikel wat bij de kassa meepikt. Dat had ik bij Lush met een afgeprijsd artikel. Afgeprijsd? Bij Lush?! Jazeker!

Soms hebben ze bij de kassa ( in het filiaal in Rotterdam dan ik weet niet hoe dat bij de andere zaken is ) producten liggen die nog bijvoorbeeld een maand te gebruiken zijn omdat anders de datum verstrekt. Heel handig om bepaalde producten te willen testen, zoals ik hihi!

Nu kwam ik dus een Hot Oil Treatment genaamd Kinky tegen. Dit is speciaal om je haar een flinke boost te geven. Ik ben heel benieuwd!

Andere reviews van Lush:
The Rough With The Smooth
Don’t Look At Me Gezichtsmasker
Prince Scheercreme
Dark Angels
Respect Your Elders

 

 

lush kinky 8

Zoals je hierboven op de verpakking, nou ja meer een omhulsel, kan lezen zal deze haar-behandeling ervoor zorgen dat je krullende lokken een verzachtende behandeling zullen krijgen. Helaas heb ik stijl haar maar dat moet de pret niet drukken vind ik. Ook het woordje Hydrateer valt op, en dat klinkt bij mij altijd goed in de oren! Mijn haar kan namelijk soms erg droog aanvoelen.

 
lush kinky 11

Hier de cube met daarin een lepel. Handig! Alles in één om het product gelijk te gebruiken.
Ja oké je hebt ook nog heet water en een kommetje nodig, maar het gaat om het idee.

 

 

 

lush kinky 6

Dus we gieten er wat gekookt water bij en beginnen met roeren! Het verbaasde mij gelijk dat het enorm lang duurt voordat je een soort papje krijgt, dus heb geduld. Ga er even bij zitten en kijk een serie ( of twee…). Ach als het eindresultaat maar goed is 😀

 

 

 

lush kinky 4

Tada! het zogeheten papje voor de haarbehandeling. Ik heb serieus maar de helft van
‘de cube’ Kinky gebruikt. Dat was echt meer als genoeg voor mijn lange krullende lokken.
Het ruikt trouwens heerlijk naar jasmijn!

 

 
lush kinky 1

En nu smeren maar.. Zo dat was nog een hele klus met dat lange haar. Het ziet er niet echt mooi uit op de foto, maar het is ook een masker en geen uitgedoste make-up look.

Het voelde een beetje koud op mijn hoofdhuid, alsnog vond ik het wel aangenaam eigenlijk. Mijn haar rook heerlijk naar jasmijn en ik kon even een kwartiertje ontspannen.

 

 

lush kinky 9

Nadat ik mijn haar had uitgespoeld onder de douche, voelde het heerlijk schoon en fris. Toen mijn haar, na minstens een halve dag, weer droog was voelde het niet stroef of droog aan.

Conclusie: wil je lekker een haarbehandeling thuis doen en wil je dat je haar lekker ruikt? Dan is dit zeker een aanrader. Ik vond het prettig en het voelde echt of dat ik mijn haar toch een extra boost gaf ( al was het maar een kleintje ).

Oh, en natuurlijk zoals jullie zijn gewend van Lush is dit dierenproefvrij! 

 

Ga ik dit product nogmaals kopen?
Hmm, ik denk dan toch dat ik een ander masker ga proberen bij Lush voor mijn haar. Ik vond hem wel heel fijn dat wel! 

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja hoor! 

 

Dit product is verkrijgbaar bij Lush, zowel in de winkel als online.
Hot Oil Treatment: Kinky     per 20 gr ( 1 cube )            € 9,95 euro

 

Wat is jouw favorieten product van Lush?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *