Lush | Love Lettuce Masker

Het was weer zover, ik had 5 lege potjes van Lush en mocht bij inlevering een vers gezichtsmasker uitkiezen. De kans om elk masker uit te proberen! Vorige keer schreef ik al over het masker Oatifix, maar nu is het de beurt aan het verse gezichtsmasker genaamd
Love Lettuce. Mijn huid is op dit moment een ramp door de verandering van seizoenen.
Gelijk gebruiken dus, en ik schreef er ook een uitgebreide review over voor jullie 🙂

Meer Lush Reviews:
Hot Oil Treatment: Kinky
The Rough With The Smooth
Gezichtsmasker: Don’t Look At Me
• Scheercrème: Prince
Dark Angels
lush-love-4

Lush verrast mij altijd met zijn producten. Ik sta altijd versteld hoe goed ze zijn en zo verschillend. Lekker puur natuur! Nu kreeg ik dus in ruil voor de 5 lege potjes het verse gezichtsmasker Love Lettuce en werd intens gelukkig van de geur. Het ruikt heerlijk naar lavendel en doet mij denken aan de lente <3

Tip: Zorg dat je de verse gezichtsmaskers in de koelkast bewaard. Ze zijn namelijk natuurlijk en dus zonder conserveermiddel om het heel lang goed te houden. Je kunt de masker ongeveer 2 á 3 weken gebruiken. Gebruik je zintuigen. Ruikt het niet meer lekker, dan zal het niet meer goed zijn.

 

 

lush-love-2

Dus Love Lettuce, een masker om je huid te verhelderen en het te voeden met agar zeewiergel. De honing en amandelolie hebben ook een voedende werking en verzacht de huid optimaal. Nu terug naar die heerlijke geur van Franse lavendel, wat niet alleen lekker ruikt maar ook de huid kalmeert en de talgproductie in balans brengt. Echt iets voor mij dus!

Ook zit er een zachte scrub in door de amandeldoppen. Super om de overtollige huiscellen van je gezicht voorzichtig af te scrubben.

 

 

lush-love-5

Boe! Het is geen Halloween meer, maar dit ziet er toch wel creepy uit haha! Ook altijd geweldig als je net je masker hebt aangebracht en er staat iemand voor de deur om een pakketje te bezorgen ( real story… ).

Nou het gezichtsmasker dus. Hij is fijn aan te brengen en de scrubdeeltjes zijn niet te heftig. Wat ze al vertelde, een zachte scrub. Het masker trekt niet en na ongeveer 10 minuutjes is hij helemaal hard geworden. Daarna voelt hij nog steeds prettig aan, wat ik niet altijd heb. Soms zit dan een masker niet meer lekker als hij eenmaal hard is, maar deze zeker niet.

Hij ruikt lekker naar lavendel, maar niet overheersend. Ook is hij makkelijk te verwijderen en hoef je niet te boenen. Ook een groot pluspunt!

 

 

lush-love-1

Conclusie: Een heerlijke verzachtend en voedend gezichtsmasker met een heerlijke geur. Werkt goed, want mijn huid is zeker zachter en minder vurig. Hij trekt niet en zorgt voor ontspanning, wat een groot voordeel is als je een gevoelige huid hebt.

Tip: Je kunt zeker wel 4 keer doen met dit potje en daarom is het wel leuk om te delen met je vriendinnen. Een gezellige meidenavond met het verse gezichtsmasker van Lush! 

 

Ga ik dit product nogmaals kopen?
Jazeker! Ook leuk om cadeau te geven, maar niet vergeten om hem koel te bewaren 😉

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja.

 

Dit product is verkrijgbaar bij Lush in de winkels en online.
Gezichtsmasker Love Lettuce        75g               € 11,50 euro

 

 

Wat vinden jullie een fijn gezichtsmasker?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *