Lush | Oatifix Gezichtsmasker

Eindelijk had ik mijn 5 lege potjes verzameld en ging ik met een glimlach richting Lush in Rotterdam. Je kunt namelijk je lege potjes ( geen samples ) inleveren in ruil voor een heerlijk vers gezichtsmaker! Heb je er vijf, en dan nu snel naar de dichtsbijzijnde Lush filiaal en ga naar huis met een masker die je zelf hebt uitgekozen.

Zo ging ik naar huis met een wel heel apart masker namelijk, Oatifix. Een masker gemaakt van havermout, banaan en voor wat scrubgevoel wat stukjes amandel. Wat? Havermout? Ja dat waren ook mijn eerste gedachtes, maar toen ik het masker door een ‘Lush-meisje’ op mijn hand kreeg gemasseerd was ik verkocht, lekker en figuurlijk!

Nu vroeg ik mij natuurlijk ook af hoe hij op mijn gezicht zou voelen, dus ik nam mijn potje havermout mee naar huis en schreef deze review.

 

oatifix 1

Voor mensen die last hebben van roodheid in hun gezicht, zou dit masker een uitkomst zijn, het zonnetje op je gezicht ( zonder de verbranden huid dan ). Het zou een voedende mix zijn die voor je hongerige huid zal zorgen, ik ben benieuwd!

 

 

 

oatifix 4

Oke, het ziet er niet echt smakelijk uit. Toch als je er dan aan ruikt verdwijnen de vieze gedachtes en ruik je de heerlijke geur van amandelen, vanille en banaan. Het is een flink pot waar je vaak mee kan doen, maar wel een masker die je snel op moet maken. Zet hem in de koelkast en je kan er langer van genieten.

 

 

 

 

oatifix 5

Nu de beurt aan de grote test. Ik heb de foto’s van het masker op mijn gezicht maar niet in dit artikel geplaatst, want het zag er niet smakelijk uit. Daarom alleen ‘de vinger’.

Het heeft een zachte scrub waar zelfs mijn gezicht niet van streek raakt en dat is fijn. Zeker een aanrader voor mensen met een gevoelige huid. Ook is het, net als alle andere producten van de Lush, een dierenproefvrij product en zitten er geen slechte stoffen in. Altijd fijn!

 

 

 

oatifix 3

Het ziet er dan niet uit als het perfecte masker, maar geloof mij je wilt het proberen!
Een masker waar je u tegen zegt, zelfs als het een vies gezicht geeft.

 

Verkrijgbaar bij Lush 
Oatifix Gezichtsmasker  75 Gr   € 11,65 euro

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *