Lush | Opening in de Koopgoot Rotterdam!

Een paar weken geleden hoorde ik, terwijl ik Big Shampoo en Kalamazoo afrekende bij de kassa, dat Lush in Rotterdam ging verhuizen en wel een paar winkeltjes verderop in de Koopgoot. Geweldig nieuws vond ik zelf, want dat betekende een grotere winkel en dus meer producten!

Nieuwe vrolijke bruisballen, heerlijk ruikende zeepjes en fleurige shower cremes. Ik moest en zou natuurlijk bij deze opening aanwezig zijn en zo stond ik gisteren helemaal vooraan en liep ik als eerste de nieuwe winkel binnen!

lush open 6De winkel zit in de Koopgoot net waar je de metro uitkomt en dus heel goed bereikbaar. Een bijzonder mooie plek voor een wel heel lekker ruikende winkel!

Toen ik aan kwam lopen had ik niet verwacht dat ik serieus de eerste was voor de deur, oeps… Oké, ik was dan ook wel 10 minuutjes te vroeg maar alsnog. Toch zo’n vijf minuten later kwamen er al wat mensen bij mij staan en iedereen was erg nieuwsgierig!

 

 

 

Lush open 1

En Lush is open! Het lint werd ‘geknipt’ ( waren knoopjes i.p.v. knippen heel origineel! ) en we konden naar binnen. “Nou wie gaat er als eerste naar binnen?” Vroeg de manager. Dat hoeft ze geen twee keer zeggen, en ik stapte als eerste de winkel binnen haha!

 

 

 

lush open 8

Ik stond even perplex van de hoeveelheid nieuwe producten en wist niet waar ik moest beginnen. Zoveel geuren kwamen op mijn af en ik dacht, ik de foto’s en dan rondneuzen hihi. Zo schoot ik dit mooie plaatje van de afdeling Shower en echt, wow wat veel!

 

 

lush open 20

Misschien leuk om te weten! Het nieuwe Lush filiaal heeft hetzelfde thema in hun winkel net zoals in London in Oxford Street. De eilandjes die zijn creëert in de winkel hebben allemaal een klein thema en dat maakt samen één geheel. Echt heel tof gedaan en veel overzichtelijker dan de vorige winkel.

 

 

 

 

lush open 19

Oh, het zijn ook net kunstenaars he? Wat zag dit er gaaf uit met al die verschillende maten en kleuren. Het voelde net alsof je een snoepwinkel in loopt. Op deze foto zie je wat nieuwe producten zoals Outback Mate, Maypole en Serendipity.

 

 

 

lush open 11

Ook Layer Cake was aanwezig op het feestje en hoort ook bij de nieuwe producten. Weet je even niet welke geur je wilt, kies dan voor dit toetje. Van sinaasappel tot ananas en framboos tot witte druif, super verfrissend!

 

 

 

lush open 18

Dan over naar iets waar ik heel nieuwsgierig naar was, nieuwe shower creams! Ik had al wat gehoord van The Comforter en die moest ik natuurlijk in mijn winkelmandje leggen.

 

 

 

 

Lush open 2

Ook zag ik deze nieuwe beauty, Yuzu And Cocoa wat heerlijk ruikt naar sinaasappel en heeft ook iets van chocolade weg. Hmmm, zalig!

lush open 12 Wauw, wat een plaatje! Deze bruisbal die de naam The Experimenter krijgt valt zeker op in de houten kistjes! Jammer genoeg heb ik geen bad thuis, maar ga ik op vakantie dan neem ik deze zeker mee in mijn koffer.

 

 

 

lush open 14Na een stukje taart te hebben gegeten ( vegan ! ) en mijn champagne hebben genuttigd liep ik met mijn nieuwe goodies naar de kassa en sluiten ik deze dag af. Alle nieuwe producten die ik heb gekocht komen allemaal nog als review op mijn website dus stay tuned!

 

 

Wat gaan jullie kopen van de nieuwe collectie
en maken jullie ook nog een stop bij deze nieuwe Lush winkel? 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.