Lush | Plum Rain Showergel

Mijn all time fave merk voor onder de douche? Lush! Ik ben echt fan van dit natuurlijke merk. Zo kun je al heel wat reviews lezen op deze blog over Lush. Deze keer een nieuw artikel over de Plum Rain Showergel. Een magische paarse gel die je even meeneemt naar een hele andere plek met de geuren van pruim en mandarijn. Is dit een favoriet voor op mijn lijstje?

Weetje: Alle producten worden niet op dieren getest en ze kopen ook alle ingrediënten uitsluitend bij leveranciers die NIET op dieren testen!

Reviews van Lush:
Lush chocolate easter egg
Lush bath bomb sakura sex bomb
Lush love lettuce masker
Lush the rough with the smooth

Zijn jullie bekend met de producten van Lush en het merk zelf? Even in het kort. Lush staat voor verse, handgemaakt, vega(n) cosmetics die niet op dieren zijn getest. Ze geloven in eerlijkheid en transparantie. What you see is what you get! En daar hou ik van. Puur zoals het hoort. Ze hebben ook van alles van vrolijke bathbombs tot heerlijk ruikende parfums en zijdezachte bodylotions. Oh en vergeet ook niet hun maskers!

Oké, nu over naar het product. De Plum Rain Showergel die zelfs de zuurste pruim de (regen)dans laat doen! Ha, dat vond ik wel een hele toffe tekst op de verpakking. Lush is altijd creatief met een tekst op de verpakking, dat het maakt het uniek!

Deze showergel ruikt dus heerlijk naar verse pruimensap en Japanse pruim-infusie. Voor de hydratatie is er Carrageenzeewier toegevoegd om de huid zacht te maken. Als laatste finishing touch zit er Siciliaanse mandarijnolie in als oppepper voor je huid en vooral voor je humeur! Wie heeft er last van een ochtendhumeur? Probeer dan zeker de Plum Rain uit! C

Conclusie: Love it! Zeker als ik niet goed heb geslapen of laat op ben gebleven en de volgende dag weer vroeg op moet. Het schudt je wakker, op een hele comfortabele manier tijdens een moment van ontspanning onder de douche <3 De geur is heerlijk en niet te zoet. Het schuimt niet heel erg maar dat vind ik zelf niet altijd nodig.

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Uh ja! Een heel fijn product. Ook leuk te geven als cadeau!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Natuurlijk, dit moet ik delen met mijn vriendinnen!


De producten van Lush zijn verkrijgbaar online en in de winkels van Lush.

Lush Plum Rain Showergel 100 ml    € 7,45 euro 
Lush Plum Rain Showergel 250 ml    € 14,95 euro 
Lush Plum Rain Showergel 500 ml    € 24,95 euro 

Welke producten van Lush gebruiken jullie graag?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *