Lush | Prince Scheercrème

Eigenlijk kom ik echt te vaak bij Lush, maar het blijft een hele beleving als je daar naar binnen loopt. Ik ga ook nooit weg zonder iets te kopen, helaas voor mijn portemonnee… Ik nam de scheercrème Prince mee, heel benieuwd!

Dit product heb ik al een tijdje in huis liggen, maar ik toen bedacht ik mij dat ik hier nog niks over had geschreven. Daar werd het maar eens tijd voor. Deze scheercrème Prince was eigenlijk eerst van mijn vriend, maar hij vond hem niet zo fijn. Huh, een product van Lush die niet fijn is? Eens zien wat ik ervan vind!

Andere reviews van Lush:
Dark Angels
Respect Your Elders
The Comforter Shower Cream
Refresher Shower Jelly

lush 4

Zoals je ziet is hij al gebruikt, maar dat is ook de reden waarom ik dit artikel schrijf! Deze Prince ( zonder paard ) is een verfijnde scheercrème met sinaasappelbloesem. Oftewel, goed voor een snel geïrriteerde huid! Het is niet perse een product dat alleen voor mannen is, dat is zo leuk aan Lush. Nu is het mijn beurt om hem te testen 🙂

lush 3

Hij ruikt wel heel lekker zeg, heerlijk fris naar sinaasappel en een tintje rozengeur. Er zit ook flink wat product in deze pot die je krijgt, en daar word ik blij van! Niet gierig doen, gewoon die hele pot tot de rand vullen. Hupsakee!

Lush 1

De scheercrème heeft een vrij dikke substantie, maar voelt wel super zacht aan. De geuren zweven rond als je de pot openmaakt. Ik kan niet stoppen met zeggen dat het zo lekker ruikt!

lush 2

Dan, het scheren zelf. Hmm, ik snap dat ik wel waarom mijn vriend dit product niet fijn vind. Doordat de scheercrème zo dik is, gaat het tussen je mesje zitten. Daardoor scheert hij niet goed meer. Heel jammer, want de geur ( zoals ik al vaker zei haha ) en de zachtheid is perfect voor een goede scheercrème.

Nee, ik ben ook niet echt tevreden daarom. Misschien is dit wel fijn als je met zo’n mesje van vroeger je baard bijvoorbeeld af laat scheren, maar dat doen wij tegenwoordig niet meer. Dit is het eerste product van Lush waar ik niet zo happy mee ben, maar wees gerust ik heb nog meer gekocht hoor haha. Er komen snel weer nieuw reviews aan, en die zullen vast positiever zijn!

Dit product is te koop bij Lush in de winkels of op de website.
Prince scheercrème       100 gr              € 10,95 euro

Welk product vinden jullie helemaal te gek van Lush?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *