Lush |Raspberry Milkshake Zeep

Eigenlijk heb ik een kleine crush op de Lush. Al die prachtige producten in de winkel en het ruikt of dat je in een heerlijk bad zit met bloemen en kruiden. Het is altijd een klein feestje om daar naar binnen te gaan, maar Lush als cadeau krijgen is helemaal geweldig! Ik kreeg een tijdje terug de Raspberry Milkshake zeep van een vriendin. Zo lief! Het is nu tijd om hem eindelijk te reviewen. Lezen jullie mee?

Reviews van Lush:
Zeep – Bohemian
Gezichtsmasker – BB Seaweed
Showergel – Plum Rain
Bath bomb – Sakura Sex Bomb

Even kort nog wat leuke weetjes over Lush. Als eerste maken zij verse, handgemaakte, vega(n) producten die niet op dieren zijn getest. Dat in één zin, geweldig!

Als jij een appel eet die je rechtstreeks plukt van de boom, is die natuurlijk veel lekkerder. Dat is ook met verzorgingsproducten. Deze verse ingrediënten vormen het hart van de filosofie van Lush! Hoe verser, hoe beter.

Deze Raspberry Milkshake zeep is ook vegan! Er zitten helemaal geen dierlijke producten in. Super tof!

Verse frambozensap en amandelmelk maken de huid zacht en gereinigd. Het fluweelzachte sop wat van de zeep afkomt voelt fijn en verzorgd aan op de huid. Ook zorgt de amandelmelk in combi met de kokosolie voor hydratatie. Wat zeker niet onbelangrijk is.

Dan gebruiken ze nog een wondermiddel namelijk Benzoëhars ( Stryrax Benzoin ) om de huid diep te reinigen en te kalmeren. Het zorgt er ook voor dat de spieren ontspannen. Het beschermd en is ontstekingsremmend!


Conclusie: Wat een heerlijk stuk zeep en wat schuimt het fijn! Wel vind ik altijd van een stuk zeep dat mijn huid stug aanvoelt, maar nu snap ik waarom. De huid is diep gereinigd! Het ruikt fris en fruitig en ik voel mij na het douche ook fris en fruitig hihi. Top product weer Lush!

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Ik denk het wel, lekker voor in de winter om de huid meer te hydrateren.

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja natuurlijk!


De producten van Lush zijn verkrijgbaar alleen in de Lush filialen en online op de website

Lush Raspberry Milkshake Zeep 1 stuk    € 7,95 euro  

Wat gebruiken jullie liever een stuk zeep, douche gel of douche schuim?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *