Lush | Refresher Shower Jelly

Het is weer tijd voor een nieuwe product van Lush, zoals afgesproken! Iets wat mij deed denken aan een toetje namelijk de shower jelly genaamd Refresher. Een doucheproduct in de vorm van een pudding, geniaal bedacht. Iets wat ik graag wil reviewen voor jullie, hihi!

Mijn vorige reviews van Lush lezen?
Yuzu and Cocoa shower cream
You Snap The Whip
Angels On Bare Skin

 

 

refresher 2

De naar citroen ruikende jelly zit in een makkelijk mee te nemen potje. Een product wat je dus goed kan gebruiken als je op vakantie bent. Geen tubes of flesjes die open kunnen springen waardoor je product eruit loopt ( en je mooie jurkje verpest! ), een jelly dat is de oplossing.

 
refresher 3

Dit is hem dan lekker opvallend vind je niet? De kleur doet mij niet alleen denken aan de lente, maar ook aan het seizoen wat nu buiten afspeelt namelijk herfst. De Refresher zou door de geur van citroen meer energie moeten geven en dat heb ik wel nodig!

 

 

 

 

refresher 4

Nu eens even mijzelf opfrissen onder de douche met dit puddinkje, hihi. 

Oh! Wat is dit heerlijk zeg, en wat ruikt het lekker naar citroen. Het is wel even wennen om je in te soppen met dit glibberige product, maar eerlijk is eerlijk ik ben fan!

 
refresher 1

Een nieuwe musthave van Lush is geboren! Wil jij ook eens wat anders dan een lotion of cream? Probeer hem dan zeker een keer uit. Ik ga hem in ieder geval, als hij eenmaal op is want je doet er super lang mee trouwens, nog een keer kopen!

Refresher shower jelly is te koop bij Lush in de winkels of op de website.
Refresher shower jelly       100 gr              € 6,50 euro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *