Lush | Zeep – Respect Your Elders

Als ooit iemand zegt dat ik alles mag kopen in een winkel naar keuze, haha, dan ren ik de Koopgoot in en koop ik de hele Lush leeg! Maar, dat zijn dromen dus koop ik met mijn eigen centjes wat producten waar ik erg benieuwd naar ben en deel ik met jullie mijn mening.
Ach, zo kan het ook 🙂

Andere reviews van Lush:
The Comforter Shower Cream
Refresher Shower Jelly
Yuzu And Cocoa Shower Cream
Angels On Bare Skin

lush 3

Dit keer review ik de paarse zeep Respect Your Elders, die nu alweer een tijdje in de winkel ligt. Deze zeep met o.a. vlierbessen, bergamot ( citrusvrucht ) en Cypres ( hout-achtige olie ). Vlierbessen zorgen altijd voor een verzachtend effect, dus ik ben wel nieuwsgierig naar deze zeep!

 

 

 

lush 7

De zeep smelt al zachtjes in mijn hand als ik het vastpak. Het ruikt zacht naar bessen en ook bloemig. Huh, bloemengeur? Ja, ik denk doordat er Olibanum in verwerkt zit. Dit is een hars
wat afkomstig is van de boom Boswellia, ook wel wierookboom genoemd.

Leuk weetje: Olibanum wordt al 3000 jaar als wierook gebruikt!

 

 

 

lush 6

Oh, wat ruikt het heerlijk! wrijf de zeep met wat water tussen je handen en binnen twee seconde heb je al genoeg sop om je handen lekker te laten ruiken en te verzorgen.

Ook zijn mijn handen zacht nadat ik ze heb gewassen met Respect Your Elders, en dat vind ik ook belangrijk bij een zeep. Het is vaak genoeg dat mijn handen ruw aanvoelen nadat ik ze met zeep heb gewassen, maar met dit paarse zeepje is dat totaal niet het geval!

 

 

lush 5

Dit bakje water heb ik nog een tijdje in mijn kamer laten staan, het rook zo lekker bloemig en zacht. Ja als je wat koopt moet je het ook goed benutten!

Ik ben erg tevreden over dit product en zou hem zeker nogmaals in mijn rietje mandje stoppen als ik bij de Lush ben. Hebben jullie al een bezoekje gebracht bij de Lush in Rotterdam? Hij is zo mooi geworden en het personeel is super gezellig! 🙂

Dit product is te koop in de Lush winkels en op de website
Respect Your Elder zeep
100 G          € 4,95 euro

 

Wat voor product zou jij mij aanbevelen van Lush?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *