Lush | The Comforter shower cream

Nieuwe producten van Lush zijn bij mij altijd welkom! Zo probeerde ik een paar weken terug de shower cream Yuzu and Cocoa uit en was er zeer tevreden over. Ook zeepte ik mij in met de shower jelly genaamd Refresher die heerlijk ruikt naar citroen!

Mijn badkamer staat tegenwoordig vol met producten van Lush en ook The Comforter shower cream heeft zijn plekje gevonden, maar wat vind ik nou echt van dit douche product? Zal ik het nogmaals kopen als hij op is straks?

 

 

comforte 1

Ook deze shower cream zit in een flesje die je in drie maten kan kopen. Ik kocht de kleine fles van 100 G omdat ik het eerst wilde uittesten natuurlijk. In de iets grotere variant zit 250 G in en je hebt ook niet voor de BIG fans een fles van 500 G. Waar eigenlijk het hele gezin mee kan doen!

The Comforter heeft een mooie, wat mij doet denken aan kerst, paarse gloed met wat kleine glitters erin verwerkt. Ik word al heel vrolijk van de kleur, maar ga ik nog vrolijker worden van de geur?

 

 

comforter 2

Toen stapte ik met dit kleine flesje de douchecabine in en nadat ik de kraan op de perfecte temperatuur had staan begon ik mij in te zepen met dit paarse goedje.

Zo dit ruikt echt heerlijk. Het heeft een zoete geur, maar niet zoals bijvoorbeeld Snow fairy
( die nu ook weer verkrijgbaar is joehoe!! ). Ook heb je voor deze shower cream maar heel weinig nodig om jezelf goed in te kunnen soppen. Eigenlijk net zoals Yuzu and Cocoa,
waar ik ook fan van ben geworden.

 

 

 

lush open 3

Ben ik verkocht? Uh ja! The Comforter vind ik een prachtig product die je zeker voor iemand kan kopen als kerstcadeau. Niet alleen vanwege de kerst achtige kleur, maar ook omdat het een warme en zoete geur heeft wat mij gelijk doet denken aan de koudere dagen! Lekker genieten, dan kun je hiermee zeker.

Dit product is te koop in de Lush winkels en op de website
The Comforter shower cream
100 G          € 8,50   euro
250 G          € 16,95 euro
500 G          € 26,95 euro

 

Welk product is jouw favoriet voor de wat koudere dagen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *