Lush | The Rough With The Smooth

Je kent dat wel, bij seizoenswisseling krijg je last van droge plekken waar je normaal geen last van hebt. Of je huid gaat ineens in protest terwijl je die éne gezichtscrème al maanden gebruikt. Het is allemaal wel leuk hoor dat het weer lente is, maar mijn huid is een ramp!

Daarom review ik deze scrub genaamd The Rough With The Smooth van Lush, omdat mijn huid duidelijk wat meer gescrubd moet worden en goed in de watten moet worden gelegd.

 

 

 

Lush scrub 5.Deze vierkante scrub heeft namelijk twee kanten. Een zachte gladde kant, voor de wat gevoelige plekken en dan grove kant ( wat je hier om de foto ziet ). Ideaal voor mensen met een gemengde huid en bijvoorbeeld droge plekken hebben op de armen en die met beleid willen behandelen. Ik was erg nieuwsgierig naar dit blokje van Lush en nam hem met die reden mee naar huis.

 

 

 

Lush scrub 4

De scrub hoort normaal wat meer roze te zijn, maar deze was toevallig in de aanbieding omdat hij echt moest worden gebruikt anders was het niet meer goed. Het stoorde mij niet dat hij de kleur niet meer had als eerst, dus ik nam hem lekker mee met korting 🙂

Het ruikt heerlijk naar pepers en heeft een pittige geur. Wat mij zeker aanspreekt! Even geen bloemige frisse geuren, soms wil je wel eens iets anders. De suiker die in deze scrub zit zorgt ervoor dat je de dode huidcellen zo hup van je huid haalt en dan met de zachte kant verzorg je je huid met  Murumuruboter ( Huh wat is dit, nou Lush legt het allemaal uit klik hier voor uitleg ).

 

 

 

Lush scrub 3

Ik nam het blokje uit het blikje ( dit kun je erbij kopen super handig! ), en begon aan mijn ik-douche-wat-langer-dan-normaal douche routine. Oeh, wat ruikt hij lekker! Echt een hele aparte geur, niet eentje die je standaard kunt krijgen als scrub. Ik ben nu al fan haha.

Dan natuurlijk de grote test, het scrubben. Ik scrubde met allebei de kanten en je merkt duidelijk verschil. Heel fijn als je een gevoelige huid hebt. Ik heb namelijk op mijn armen wel een goede scrubbeurt nodig, maar op mijn buik doe ik het liefst wat rustiger aan. Ik ben zeker tevreden over dit product van Lush!

Ga ik dit product nogmaals kopen?
Jazeker!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Jazeker!

 

Dit product is verkrijgbaar bij Lush in de winkel en online.
The Rough With The Smooth       120 gr                 € 9,95 euro

 

 

Welke scrub gebruiken jullie het liefst?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *