Lush | Yuzu and Cocoa shower cream

De nieuwe winkel van Lush in Rotterdam is nu alweer een tijdje open. Een paar weken terug werd hij geopend met een heerlijke vegan rainbow cake en op elke medewerker een brede glimlach. Ik kon toen niet weggaan zonder even te snuffelen bij de nieuwe producten en ja dan beland er wel eens iets in je rieten mandje. Oeps, hihi!

Het eerste product wat ik ‘per ongeluk’ in mijn mandje legde was de Yuzu and Cocoa shower cream. Een hele lieve medewerker liet mij alle nieuwe producten zien, ruiken en voelen. Zo tof dat ze hier echt de tijd voor je nemen ( zelfs bij een grand opening en veel klanten in de winkel! ). Toen ze deze shower cream liet zien en mij liet ruiken was ik verkocht!

 

 

 

Lush open 2

Waarom was ik zo snel verkocht? Nou, hij ruikt zo heerlijk zacht naar sinaasappel met een vleugje chocolade. Deze combinatie creëert een perfecte geur! Toen ik in de eerste instantie de kleur zag dacht ik eerst aan banaan, of in ieder geval erg zoet. Dit was dus een hele verassing toen ik er rook, my god wat lekker!

De Yuzu and Cocoa shower cream kun je per 100, 250 en 500 g kopen. Ik ging maar voor een klein flesje zodat ik ook nog andere producten kon kopen. Je geld is sneller op dat je denkt bij Lush, maar je hebt wel waar voor je geld! Nu eens kijken of dat ook voor deze shower cream geldt, de kleur is al wel heel vrolijk. Daar hou ik wel van, lekker opvallend!

 

 

 

 

Yuzu lush 4

Deze heerlijk ruikende shower cream nam ik mee onder de douche en kwam gelijk al tot de conclusie dat wanneer je het gebruikt je hele badkamer ernaar ruikt. Helemaal niet erg dus. De geur van sinaasappel maakte het fris en de chocolade zorgde voor wat meer pit.

De combinatie van sinaasappel en chocolade is heerlijk, maar er kwam na een tijdje nog een geur in mij op namelijk kokos. Dat was even een verassing zeg! Deze kleine bijna tropische ervaring maakte mijn begin van de dag fijn. Ik stapte fris de douche uit en kon beginnen aan mijn dag 🙂

 

 

 

 

yuzu lush 1

Zal ik de Yuzu and Cocoa shower cream iemand aanbevelen of cadeau doen? Nou en of! Ik vind hem echt heerlijk ruiken en ook heeft het een geur die vrij subtiel en zacht is waardoor meer mensen hem lekker vinden. Hij is zeker niet te zoet, maar toch heeft het geen flauwe geur. Precies goed voor een relax-momentje onder de douche ( of is bad natuurlijk! ).

Er komen nog veel meer nieuwe producten aan van Lush! Blijf op de hoogte via mijn Facebookpagina of via Bloglovin <3

 

De nieuwe producten van Lush zijn online verkrijgbaar en in bepaalde filialen in Nederland.
Yuzu and Cocoa shower cream    100 g        € 8,50 euro

 

 

Wat is jouw favoriet van Lush?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *