Lush | Zeep – Bohemian

Een lekker stukje zeep, daar maak je mij echt blij mee. Helemaal als het van Lush is. Toen ik nog in Rotterdam woonde kwam ik regelmatig bij Lush langs om te kijken of ze weer nieuwe producten hadden. Natuurlijk liep ik als eerste naar de zeepjes! Deze keer een review over de Bohemian zeep van Lush met een ingrediënt die ik heel lekker vind! Lezen julie mee?

Reviews van Lush:
BB seaweed masker
Plum rain showergel
Chocolate easter egg
Bath bomb – Sakura sex bomb

Ten eerste, wat een mooi en simpel zeepje vinden jullie ook niet? Zo simpel maar toch op de Lush manier. De Bohemian zeep is een eenvoudig maar doeltreffend stukje zeep met een verfrissende mix van Citroenolie en glycerine. Ook zit er raapzaad- en kokosolie in om je huid super zacht te maken.

Het is een zeep zonder palmolie, waar ik 100% achter sta! Palmolie is gewoonweg niet nodig om een mooie product te maken en we kunnen heel wat dieren helpen om hun huis te behouden. Wat vinden jullie?

Ingrediëntenlijst

Natuurlijke ingrediënten en veilige synthetische stoffen

Conclusie: Wat een heerlijke stukje zeep! Ik ben echt fan van de geur citroen die je lang na het wassen nog steeds ruikt. Ook mijn huid voelt zijdezacht en schoon aan. Lush, ik heb er weer een favoriet bij!

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Deze doe ik zeker nogmaals in mijn mandje!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja natuurlijk het is een heel fijn product.


De producten van Lush zijn verkrijgbaar alleen in de Lush filialen en online op de website

Lush Bohemian Zeep 120gr    € 6,30 euro  

Kennen jullie Lush? Welk product van Lush wil jij nog steeds een keer uitproberen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *