MAC | Satin Lipstick Twig

‘Je maar wat wil je nou echt graag voor kerst hebben?’ Dat was de vraag die mijn vriend stelde een paar dagen voor kerst. Ik dacht nou ik vraag wel gewoon een bon, maar toen schoot bij ineens iets te binnen. Wat wil ik nou al heel lang? Juist. Een eigen MAC lipstick!

Met veel enthousiasme stapte ik samen met mijn vriend de Douglas binnen. Na veel proberen, kwam ik uiteindelijk bij deze Satin Lipstick terecht met de naam Twig. Ik mocht hem alleen nog niet gelijk hebben, hij moest onder de boom zoals het hoort! hihi, wel het leukst natuurlijk. Maar nu kon ik hem eigenlijk reviewen en gebruiken. Kijken jullie mee?

 

 

mac 1

Elke lipstick van MAC zit in een zwarte verpakking, wat super tof is als je er een paar hebt en leuk kan neerzetten bij je make-up collectie! Ze zien er zo ook wel chique uit, terwijl het eigenlijk een doodgewone verpakking is. Het gaat om de inhoud he!

 

 

 

mac 2

En daar is de inhoud, haha! Wauw, wat een prachtige kleur. Ik heb gekozen voor een kleur die ik gewoon dagelijks kan gebruiken. Niet te opvallend, maar wel netjes. Twig lijkt een beetje op mijn favorieten kleur van Catrice. Die is alleen helaas uit de collectie gehaald.
mac 7

Zo zie je duidelijk het verschil van niets op mijn lippen en rechts Twig. Ik ben erg tevreden over de kleur en hij past goed bij mijn huidskleur. Zelfs als ik, zoals hier, geen foundation op heb. Hij droogt ook niet mijn lippen uit en dat vind ik heel belangrijk!

 

 

 

mac 8

Hier heb ik wat meer laagjes aangebracht, en hij wordt dan gelijk wat donkerder. Love it! Hij is een beetje vetter dan een budget merk en dat vind ik serieus veel fijner. Oh, en ben je bang dat hij daardoor gemakkelijk zijn kleur verliest. Don’t be afraid. Hij blijft super goed zitten!

 

 

mac 6

Ik ben erg tevreden over mijn eerste MAC lipstick. Hij brengt fijn aan, zit goed, blijft lang zitten  ( serieus heeeeel lang! ), en het is een prachtige kleur. Één woord: Top!

 

 

mac 4

Natuurlijk het blijft een duur merk en dus is deze beauty ook niet goedkoop, maar je hebt echt waar voor je geld. Je hoeft niet de hele dag je lipstick bij te werken en dat kost tijd. Ook gebruik je dan alsnog veel product en is het uiteindelijk ook duurder, haha winning! Dus heb jij een mooie Douglas bon gekregen met kerst of wil je gewoon iets meer uitgeven voor een fijn product. Ga dan zeker voor een MAC lipstick, ik ben in ieder geval verkocht.

MAC producten zijn te koop bij bepaalde Douglas filialen.

Satin Lipstick : Twig     € 19,50  euro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *