Action | MAX mini nail polish set

Het is één van mijn favorieten winkels, de Action. Lekkere lage prijzen en leuke producten, oftewel een goede zaak! Ik koop er veel, soms iets teveel als je het mij vraagt. Ik ga er ook vaak met meer weg dan ik nodig heb, maar dat is ook de bedoeling van zo’n zaak. Nu zag ik dusde Max Mini Nail polish set liggen, en als de prijs rond de 0,80 cent blijkt te zijn laat je dat niet gaan.

De meeste make-up bij de Action is van het merk MAX, deze nagellak dus ook. Ik kocht ze en ik heb ze gelijk getest. Hier het resultaat.

max nagellak 1Collage

De eerst kleur, en ik was gelijk tevreden!  De kleur is echt fantastisch, en dat voor minder dan één euro… Ik heb hier twee laagjes gebruikt, maar ik mag zeker niet klagen. Het enige is wel dat het kwastje niet fijn is, maar wat wil je voor dat geld. Die is namelijk vrij stug. Wel klein waardoor je makkelijk de kleine pink kunt lakken.

max nagelak2Collage

Dit is de tweede kleur, mooi klassiek rood. Dit is mijn favoriet van het setje. De kleur is perfect en hij dekt super! Deze ga ik zeker vaker gebruiken. Prachtige kleuren voor zowel in de winter als in de zomer. Vinden jullie ook niet?

max nagellak 3Collage

Dan als laatste deze neon roze kleur van Max. Het is niet echt mijn ding, maar ik kreeg er wel wat complimenten over. Hij staat ook niet mis, dat is zeker.

Dat waren de Max nagellak kleuren van Action. Gebruiken jullie wel eens producten van het merk Max? Zo ja welke?

Wat vinden jullie van deze kleuren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *