Mijn Lush Producten

lush prod bewerkt Het is één van mijn favorieten merken, Lush. Ik koop vaak mijn verzorgingsproducten bij hun omdat het allemaal handmade is, en er geen parfum in verwerkt is. Mijn huid is namelijk vrij gevoelig. Hierboven zie je mijn collectie van de Lush.

lush big bewerkt Dit is het product waar ik altijd voor naar de Lush ga, de Big Shampoo. Ik gebruik het omdat ik last heb van psoriasis op mijn hoofd. Nu denken er een paar gadverdamme, maar zo vies is het helemaal niet. Het lijkt eigenlijk op roos maar dan iets extremer. Het vervelende is altijd dat het jeukt en je dus je huid openkrabt.

Deze shampoo heeft mij echt heel veel geholpen. Ik heb minder jeuk en de roodheid is ook stukken minder. Het zal nooit helemaal overgaan, maar daar heb ik vrede mee. De citroen verzacht en het zeezout in de shampoo zorgt voor rust op mijn hoofd. Voor mensen met vettig haar is dit ook aan te raden! De shampoo is vrij duur, maar je doet vrij lang met een pot. Het is namelijk zo dat je maar weinig nodig hebt want het schuimt snel. Ik gebruik één pot voor 4 maanden, en ik heb lang haar!

lush bubblegum bewerktFotor Deze Bubblegum Lipscrub kocht ik vorig jaar op de Beautygloss Party, waar ik trouwens dit jaar weer heen ga! De Lipscrub is heerlijk als je bijvoorbeeld last hebt van velletjes. Ook smaakt hij naar bubblegum, wat mooi meegenomen is. Je doet heel lang met zo’n potje, omdat je maar weinig nodig hebt.

lush seaspray bewerktFotor Dit product is fris en geeft je haar wat meer volume. Een formule waar je u tegen zegt! Het is eigenlijk meer een product voor in de zomer, maar ik gebruik hem ook in de winter als mijn haar slap langs mijn gezicht hangt.

lush teatree bewerkt_Fotor Dan als laatste en nieuwste aanwinst, Tea Tree Water. Ik kreeg het voor de kerst en ik ben er enorm blij mee. Meestal gebruik ik het nadat ik mijn gezicht heb gereinigd van make-up. Voor een extra schoon gezicht. Het zorgt er ook voor dat je puistjes wat minder rood zijn en sneller weggaan. Het is een fijn product, en zeker een aanrader.

Wat is jouw perfecte Lush product?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *