Miss Sporty | Insta Glow Foundation

Wie is er nog meer een tikkeltje verslaafd aan Instagram? I do! Ik kijk zeker elke dag wel meerdere keren op Instagram en post regelmatig een foto. Of het nou een make-up look is, een vakantiekiekje of een lekker bord met eten het komt allemaal voorbij. Nu kreeg ik een foundation binnen van het budgetmerk Miss Sporty die speciaal is voor de #nofilter op instagram namelijk de Insta Glow Foundation! Heel benieuwd hoe goed deze dekt en of hij echt kan worden gebruikt voor een foto zonder filter. haha! Post jij ook wel eens een foto zonder filter? Lees de review in dit artikel.

Andere foundation reviews:
L’oréal Paris Infallible 24-H matte foundation
Boots No7 Intelligent Colour Foundation
Catrice Nude Illusion Foundation
Dior Diorskin Nude Foundation

 

 

 

Dus de Insta Glow Foundation, Flawless & Luminous Complexion. Een foundation die dus perfect moet dekken met een natuurlijke glow. Ik kreeg de kleur 001 Ivory wat vaak de goede kleur is voor mijn tint. Hopelijk kan deze foundation van Miss Sporty dit allemaal echt waarmaken want dan ben ik verkocht!

 

 

 

De kleur is voor mij zelfs iets te licht, dat gebeurd niet vaak! Hij brengt wel fijn aan, maar ik merk dat als je teveel met je beautyblender in de weer bent, het heel snel teveel weg haalt en je weer een laagje foundation aan moet brengen. Zonde dus!

 

 

 

Conclusie: Voor mij is deze Insta Glow foundation helaas te droog. Ik heb teveel droge plekken op mijn gezicht waardoor dit erg zichtbaar wordt. Ook merk ik dat mijn roodheid niet echt weg is. Heel jammer, niet wat ik zoek. Deze foundation is misschien wel geschikt voor de lezers met een vette huid!

 

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Ik zou toch voor een andere foundation gaan omdat deze mij erg bleek maakt.

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Misschien voor mensen met een nog lichtere huid wel ja!

De producten van Miss Sporty zijn te koop bij Bol.com en Etos in de winkel of online.
Miss Sporty Insta Glow Foundation €4,99 euro

Wat is jullie ervaring met Miss Sporty?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *