Montagne Jeunesse | Argan Oil Mud & Peel Off Masker

Montagne 2

Wat ligt daar op de mat? Een pakketje van Montagne Jeunesse en wel als een cadeautje voor mijzelf! Voor deze samenwerking kreeg ik maskertjes opgestuurd, maar dit voelt als een echt cadeau. De verpakking is zo leuk dat ik die met jullie moest delen. Ik zag heel even de zomer voorbij komen. Nu op naar de maskers, want daar kwamen jullie natuurlijk voor!

 

 

 

Montagne1

En maar liefst twee soorten namelijk Argan Oil Mud en Manuka Honey Peel-Off. Dit klinkt als een hele belevenis als je het mij vraagt. Ik ben gek op moddermaskers maar een peel-off heb ik nog nooit gebruikt.

De maskers van Montagne Jeunesse zijn altijd fijn, in ieder geval die ik heb geprobeerd zoals de Dead Sea Face Spa waar ik een review over schreef. Ook zijn alle maskers proefdiervrij en dat vind ik een hele goede zaak. Ik vind dat alle grote merken hier een voorbeeld aan moeten nemen. Waarom op dieren testen als het ook anders kan?

 

 

Montagne 4

Ik zal beginnen met de Argan Oil Mud masker, iets waar ik wel van hou. Modder! Lekker kliederen haha, ach ik blijf een kind he. Je kan dit masker wekelijks gebruiken en dat vind ik wel een fijn idee. Het is namelijk heerlijk ontspannend om een masker aan te brengen en even een boek te lezen. Nouja, ik moet dan wel mijn boek erg dichtbij mijn gezicht houden aangezien ik dan mijn bril niet draag. Het gaat om het idee natuurlijk.

 

 

 

 

Montagne 5

Tijd voor het leuke stuk van de dag, het aanbrengen van de ‘modder’. Het heeft een fijne substantie en is makkelijk aan te brengen. Lekker veel, dat is mijn tactiek. Misschien ook omdat ik het nogal leuk vind om het op mijn gezicht te smeren, oeps.

 

 

 

Montagne 6

Tada! Nee het is geen plamuur van foundation, dat zou trouwens zonde zijn, maar het resultaat na 15 minuten het moddermasker op mijn gezicht te hebben. Ik had geen last van een branderig gevoel op mijn gezicht en hij brokkelde ook niet af. Dit heb ik namelijk wel eens gehad met een ander moddermasker en vond dat niet zo prettig. Dan nu de voor en na foto’s.

 

 

 

montagne ba mud

Ohjee, mijn gezicht is iets roder zo te zien. Het voelt niet zo trouwens. Mijn huid was wel aan de droge kant. Ik denk dat dit masker beter geschikt is voor mensen met een vettere huid, want bij mij werkte het niet zoals het moest.

Jammer maar helaas. We hebben gelukkig nog een ander masker, fingers crossed!

 

 

 

Montagne 3

Nu over naar een heel ander soort namelijk een peel-off, oftewel lekker pulken haha! Hier ben ik wel nieuwsgierig naar. Kan je het echt in zijn geheel van je gezicht af halen? We zullen het zien!

 

 

Montagne 7

Oke, deze foto is best eng vind je niet? Ik heb nog wel de minst erge ertussenuit gehaald. Toch moest ik het even showen. Het lijkt net alsof ik een rubberen laag over mijn gezicht heb, best eng! Ik had hem hier ongeveer 20 minuten op mijn gezicht en dat betekende dat hij klaar was om eraf te worden gehaald. Het masker zat aardig strak, maar niet op een vervelende manier. Behalve als je wilde lachen voor een foto, zoals je ziet ging dit niet zoals gepland!

 

 

 

 

Montagne 8

Tijd voor het peel-off moment. Brrr, ik krijg er nog de rillingen van. Het was echt zo raar om een laag van je gezicht af te halen, maar aan de andere kant was het ook wel fijn! Mijn huid ademde nadat ik het had verwijderd en het voelde heel fris. Ik weet niet hoe ik het nog beter kan beschrijven. Gewoon een fris en fijn gevoel dus.

Let er wel op dat je niet je haargrens meeneemt met het aanbrengen. Dat doet best pijn (blond he). Wees niet bang voor je wenkbrauwen, daar heb je geen last van. 

 

 

montagne ba peel

De voor en na foto’s. Hm, geen rode plekken en ook was mijn huid niet uitgedroogd. Ik zeg prima! Ook waren er wat mee-eters sporadisch verdwenen, dat is mooi meegenomen.

 

Conclusie: Moddermasker voor de wat vettere huid en de peel-off masker is voor beiden goed! Het zal geen wonderen verrichten aan je huid, maar ontspanning is het wel. Ook zullen er met het peel-off masker wat mee-eters verdwijnen en dat is zeker een pluspunt.

 

De maskers kosten € 1,89 euro per stuk. Een mooie prijs voor een fijn masker!
Montagne Jeunesse maskers zijn verkrijgbaar bij o.a.:

• Kruidvat
• De Tuinen
• Trekpleister
• Etos

 

Welk masker vind jij het fijnst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *