MUA Cosmetics | Get The Festival Look

Jammer genoeg is het de laatste tijd niet echt lekker weer en hebben we vaak regen, maar dat mag de pret niet drukken. De festivals gaan door en als er een beetje zon is dan genieten we ervan! Om deze positiviteit aan te houden deel ik vandaag met jullie de ‘Get The Festival look’ met twee prachtige producten van MUA. Zodat als de zon weer achter de wolken vandaan komen, jij er feestelijk uitziet!

Meer make-up looks:
Dagelijkse Make-up look
My Birthday Make-up look
Marvellous Metallic Grey Winterlook
Kerstmis Make-up look

 

 

summer 10

Dit zijn de beauties waar ik deze Festival Look mee wil gaan maken. Het Glitterball Palette met prachtige opvallende kleuren en de Luxe Highlighter Shimmer Stick om je look mee af te maken.

 

 

 

summer 3

We beginnen met de Luxe highlight Shimmer Stick, die gaat zorgen voor een frisse en mooie glans op de huid. Ik ben gek op highlighters en gebruik het best vaak. Alleen een stick heb ik nog nooit eerder gebruikt. Ik ben heel benieuwd naar het resultaat!

 

 

 

summer

Hier nog even een swatch van de Highlighter. Er komt best veel pigment vanaf en de kleur is echt prachtig! De mooie gouden gloed maakt het helemaal af voor een festival look.

 

 

 

summer 7

Dan nu het pronkstuk waarmee we de look echt officieel festival-proof gaan maken.
Het Glitterball Palette biedt de mogelijkheid om ontelbaar veel soorten looks te creëren door de verschillende kleuren. Er zit echt van alles is zoals je kunt zien, en zijn geweldig voor een zomers feestje!

 

 

 

summer 5

Dit zijn de kleuren nog even van dichtbij. Ik ben echt gelijk in love met de goudkleur ( tweede rij, tweede van links ). Een kleur waar je veel mee kan. Ook de wat minder opvallende kleuren aan de rechterkant kunnen voor  een wat rustigere look worden gebruikt. I love it!

 

 

 

 

summer swatch 1

Dit is een swatch van de drie bovenste kleuren en drie onderste kleuren aan de linderkant.
Ik ben zeer tevreden over de paarse en en gouden kleur. Wat een pigmentatie! Hier kan ik wel wat mee voor de ‘Get The Festival Look’.

De zachtroze is wat te licht vind ik zelf, maar misschien wel mooi om te gebruiken voor de basis van de look. De zwarte kleur is niet echt mijn ding, ach je kan niet alles hebben he.

 

 

 

summer swatch 2

En dit zijn dus de kleuren rechts. Boven de drie en onder de drie kleuren in het palette. Dit zijn ook gelijk de wat koele tinten. Het doet mij denken aan Frozen hahaha! Ik vind het wel iets hebben, en ook de pigmentatie en kleur is mooi te zien in deze swatch. Heel benieuwd hoe dit gaat uitpakken in de look.

 

 

 

summer look 3

Dit is de uiteindelijke ooglook geworden. Ik heb als basis de lichte kleur roze gebruikt waar ik het al over had bij de eerste swatches. Dit heb ik aangebracht op het bewegend ooglid. Daarna ben ik aan de slag gegaan met blauw.

Ik wilde dit toch gebruiken omdat het zo mooi opvalt en ik gewoon gek ben op de kleur blauw hihi. Dit heb ik aanbracht aan de buitenste kant van het ooglid zodat je een soort kleurenwaaier krijgt. Wat mij gelijk doet denken aan feesten en festivals.

Om de look nog wat meer pit te geven heb ik de gouden kleur gebruikt in mijn binnenste ooglook, gemaakt met een roze kleur.

 

 

 

summer look 2

En hier zie je de highlighter op mijn gezicht. Hij is vrij neutraal eigenlijk, en niet heel opvallend. Daar hou ik wel van aangezien de ooglook al vrij aanwezig is. Over het hele ‘stick’ gebeuren i.p.v. een poedervorm… Ik ben erg tevreden! Het werkt eigenlijk een stuk fijner omdat je zo gelijk in één veeg de plaats kan aanduiden van de highlighter. Zo loopt je product niet snel te ver uit naar beneden ( zo van ik glitter over mijn hele gezicht … ).

 

 

summer look 1

Conclusie: De producten zijn super! De pigmentatie en kleur van de Glitterball Palette is perfect in balans. Je kunt de kleuren goed in elkaar over laten lopen, en je kunt eindeloos ooglooks maken.

De highlighter ben ik ook positief over te spreken. Het heeft een mooie gouden gloed erin zitten en als je hem aanbrengt is het niet te heftig. I’m happy! <3

Ga ik dit product nogmaals kopen?
Als het op is, dan zeker!  

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja! 

 

Dit product is verkrijgbaar bij bepaalde Kruidvat filialen en online op kruidvat.nl/mua.
Glitterball Palette                                   € 5,99 euro
Luxe Highlight Shimmer Stick                 € 5,99 euro

 

 

Wat voor kleuren oogschaduw gebruiken jullie het liefst voor feestjes?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *