MUA LUXE | Glow Beam Highlighting Powder Gold

Weinig zon, regen, sneeuw en kou. Brrr, geef mij een de zomer hoor! Om toch wat meer glow te krijgen tijdens je winterdagen review ik deze keer de Glow Beam Highlighting Powder Gold van MUA LUXE uit. Deze kreeg ik een tijdje geleden al opgestuurd en vond het nu het perfecte moment om het zonnetje in huis te halen, nou ja op mijn gezicht dan 🙂

 

Andere reviews van MUA:
Kerst Make-Up Look 2016
Skin Define Matte Perfect Collection
Skin Define Hydro Primer
Velvet Lip Lacquers x3

 

 

 

Dus de MUA LUXE Glow Beam Highlighting Powder in de kleur gold. Het potje geeft een mooie luxe uitstraling met de gouden illustraties aan de zijkant. Ik ben hier heel benieuwd naar omdat ik niet vaak kies voor een gouden tint als highlighter. Kom maar op met die glow!

 

Psst, de producten van MUA zijn dierproefvrij. Heel fijn!

 

Zoals je ziet is dit geen normale highlighter van MUA, je moet namelijk draaien aan de schijf om het product eraf te schaven als het ware. Heel leuk om te doen en ook fijn zodat je niet gelijk ontzettend veel product gebruikt. Op de foto heb ik maar een kwart gedraaid en al veel glow ontwikkeld dus je hoeft maar een klein tikje te draaien!

 

 

 

Oh wauw wat een kleur en pigment komt er vanaf! Dit is een kleine veeg en nu al zoveel glans. Love it! Hij voelt zacht aan en is ook niet gemakkelijk weer van mijn huid af, oftewel hij blijft goed zitten op de huid.

Zijn jullie meer van de gouden kleuren of heb je een voorkeur voor een andere kleur als highlighter?

 

 

 

Conclusie: De uiteindelijke look met de Glow Beam Highlighting Powder Gold. Een prachtige gouden gloed waar ik blij van word. Hij geeft een mooie glans en dat hij een gouden kleur heeft maakt het helemaal af! Ik ben echt weg van deze Glow Beam Highlighter en ook hoe hij moet worden gebruikt met het draaien van de schijf. Dat geeft wat extra’s aan het product, een luxe uitstraling 😉

 

 

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Als hij op gaat zou ik hem zeker nogmaals kopen.

 

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Oh ja zeker! Prachtig product!

 

 

De producten van MUA LUXE zijn te koop bij Kruidvat in de winkel of online.
MUA LUXE Glow Beam Highlighting Powder Gold            €7,49 euro

 

Hebben jullie een favoriet van MUA LUXE?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *