MUA Luxe| Velvet Lip Lacquers x3

Matte liquid lipsticks zijn echt helemaal da-bomb op dit moment. Heel beautyland hangt aan deze mooie lippen, letterlijk. Nu kreeg ik vorige week een bericht binnen dat ook MUA Luxe nu deze soort liquid lipsticks verkoopt. OMG dit moet ik uitproberen! Ik bedoel, een lipstick is mooi maar is helaas erg droog en een lipgloss gaat weer zo snel van je lippen af.

Is dit dan het product wat alle goede eigenschappen heeft en je mooie matte lippen geeft?
De test met de Velvet Lip Lacuqers van MUA Luxe en wel in drie verschillende kleuren!

 

 
Andere MUA artikelen:
Conquer The Contour
Metallic winter look
Lipstick, Lipstain en Lip Balm
 

 

 

velvet 2

De verpakking ziet er wel al chique uit, en dat spreekt mij gelijk aan. Een budgetmerk met een luxe uitstraling vind ik wel wat hebben. Het geeft net iets extra’s dan een saaie verpakking.
Ik kreeg drie verschillende kleuren opgestuurd.

Van boven naar beneden: Tranquility – Zest – Kooky.

 

 

 

velvet 4

De kwastjes zijn zoals je gewend bent met een lipgloss schuin afgesneden en ziet eruit als een soort sponsje. Dit lijkt mij fijn met aanbrengen, lekker zacht voor de lippen 🙂

 

 

 

velvet 6

Dan hier de swatches, wat een prachtige kleuren komen ervan af! Ja, hier hou ik nou van.
Ik hoop zo dat de kleur op de lippen ook zo mooi uitkomt. De linkerkleur Tranquility spreekt mij nu het meeste aan, niet te opvallen en netjes. Ben erg benieuwd!

 

 

 

velvet 9

We beginnen met de kleur die mij gelijk aansprak na het swatchen namelijk Tranquility. 
Deze kleur zou mooi passen bij een natuurlijke look voor naar school of werk bijvoorbeeld.

 

 

 

velvet lip 1

Oke, ik zal gelijk met de deur in huis vallen. Het aanbrengen gaat best lastig namelijk. Dit komt doordat het heel snel opdroogt waardoor je moeilijk kan corrigeren. Gelukkig ging het met deze kleur best goed, maar ik ben bang dat het met de opvallendere kleuren iets lastiger gaat worden.

Ik ben wel tevreden over de pigmentatie en het effect! Een matte kleur hebben ze beloofd
en die krijg je ook zeker. Ook blijft hij zeker een paar uur op je lippen zitten.

 

 

 

velvet eind 2

Nogmaals de kleur op mijn lippen met de gehele look. Ik vind hem mij zeker niet slecht staan. Toch moet je er wel wat aan wennen, maar ik denk dat hij wel vaker op mijn lippen gaat zitten de komende tijd. Hij is namelijk erg mooi van kleur!

 

 

 

velvet 8

Dan over naar de roze-roodachtige kleur met de naam Zest. Hopelijk is deze niet te fel daar hou ik namelijk niet zo van. Ik heb veel roodheid in mijn gezicht waardoor zulke kleuren mij helaas niet staan. Eens zien wat dit mij gaat brengen.

 

 

 

velvet lip 3

Oke oke, ziet er best goed uit. De kleur is niet felrood, het neigt zelf een beetje naar oranje?! Of ik ben kleurenblind haha. Nee, dit vind ik wel een mooie kleur. Het aanbrengen ging trouwens nog best oke, alleen hij dekt iets minder goed dan de vorige kleur. Misschien ook omdat dit een wat fellere kleur is.

 

 

 

velvet eind 4

Dit is de kleur Zest van een afstand met dezelfde look als de vorige. Ja, dit bevalt mij wel. Ik dat eerst dat het te fel zou zijn en te rood, maar dat best wel mee. Voor naar het werk zou het net iets te opvallend zijn, maar voor een feestje is hij perfect!

 

 

 

velvet 7

En dan als laatste de kleur Kooky, waar ik het minst enthousiast over ben omdat het niet echt mijn soort kleur is. Toch sta ik overal voor open, dus ook voor deze tint!

 

 

 

velvet lip 5

Hm, nee niet echt wat ik zocht. Het was ook vrij lastig om goed aan te brengen last de randen, want ik kreeg het er weer moeilijk af. Als ik dan met een wattenstaafje langs de randen wilde gaan liet het een vage paarse gloed achter. Nee, dit is niet mijn kleur helaas. Alsnog wilde ik het zien met een volledige make-up look.

 

 

 

velvet eind 7

Wow, zo dit komt wel op je af zeg! Wel gaaf voor een Halloween look hahaha. Nee, dit is niet echt mijn ding. Ik heb wel even een foto gemaakt en op Instagram gezet natuurlijk, want dit doe ik niet dagelijks 😀

 

 

 

velvet 3

Conclusie:
• Het zijn prachtige kleuren met genoeg pigment.
• Ze blijven lang zitten ook nadat je hebt gegeten en gedronken ( getest! ).
• Je lippen worden wel droog, helaas.
• En de wat opvallender kleuren zijn minder dekkend.

 

 

 

velvet eind 1

Welke kleur ik het mooist vind? Tranquility! Dit vind ik oprecht een kleur die ik meer ga dragen en ook gewoon naar het werk. Ik moet daarna wel mijn lippen goed insmeren, want mijn lippen worden wel wat droog. Al met al is het een geweldige uitvinding en snap ik waarom iedereen zo te spreken is over de liquid lipsticks!

Ga ik dit product nogmaals kopen?
ja, maar wel een andere kleur.

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja.

 

Dit product is verkrijgbaar bij bepaalde Kruidvat filialen en online op kruidvat.nl/mua.
Velvet Liquid Lipstick                  € 4,99 euro

 

Wat vinden jullie van de matte liquid lipsticks?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *