MUA Ultimate Eyebrow Kit

Na weken wachten, en elke keer weer voor een lege schap te hebben gestaan. Heb ik eindelijk wat leuke en zeker mooie producten kunnen scoren bij de Kruidvat. Over welk merk heb ik het? MUA natuurlijk! Ik ben zo blij dat dit merk naar Nederland is gekomen, maar wat is het verdomd lastig om erop te wachten. Het is namelijk zo dat het niet bij elke Kruidvat te koop is.

Het eerste product wat ik jullie wil laten zien is de Ultimate Eyebrow Kit! Sinds een paar jaar ben ik bezig met mijn wenkbrauwen, en ook ben ik aan het zoeken naar de perfecte kleur. Dit is nog best een klus. Ik ben nu blijven hangen bij dit product van BeYu. Nu was de beurt aan MUA om zich te bewijzen, zijn jullie benieuwd?

 

 

Mua eyebrow 1

MUA Eyebrow 2

 

Het doosje ziet er netjes uit. Heel makkelijk om open en dicht te doen, en het spiegeltje is erg handig. Ook leuk dat er een mini pincet bij zit! De kleuren, ja daar ben ik wel heel nieuwsgierig naar.

 

 

MUA eyebrow 3

 

Hm, oké hier kan ik wel wat mee. Het is van alles wat. Dat is mooi meegenomen, want zo kun je makkelijk je eigen kleur samenstellen. De witte kleur rechtsonder is trouwens een soort wenkbrauw-gel. Het voelt wat vettig. Ik heb het een klein beetje gebruikt, maar ik ben er niet zo’n fan van.

 

 

MUA Eyebrow 4

 

Wow, dat is een verschil! Ik sta er eigenlijk nooit echt bij stil, maar het geeft wel een heel ander gezicht zo op de foto. Eerlijk gezegd vind ik hem wat te donker. Hij neigt zelfs een beetje naar oranje. Toch geeft het een mooi effect.

 

 

MUA eyebrow 5

 

Dit is het resultaat met beide wenkbrauwen. Nee, toch echt te donker. Ik blijf denk ik bij mijn oude Eyebrow Kit. Wat vinden jullie? 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *