My Clarins | Re-Boost Comforting Hydrating Cream

Wat op dit moment steeds populairder wordt is skincare. Je ziet er overal voorbij komen op social media, zelfs soms meer dan make-up. Daarom vind ik het ook leuk om te zien dat artikelen over skincare steeds meer worden gelezen op mijn blog. I see you! Van jong tot oud, we verdiepen ons meer in verzorgingsproducten en dat is zo tof om te zien! Helemaal als het gaat om producten die Cleanbeauty zijn of zelfs vegan. En dat vraagt om een review over een vegan product de My Clarins Re-Boost Comforting Hydrating Cream. Kennen jullie dit merk al? Lees alles over deze crème in dit artikel!

Reviews van Clarins:
My Clarins | Re-Boost Refreshing Hydrating Cream
Clarins | Instant Light Lip Comfort Oil – Honey

Even over My Clarins, de lijn voor Millennials, ontwikkeld door Experts. Bij deze jeugdige lijn van Clarins staat een mooie huid van binnen gelijk aan een mooie huid van buiten. Je huid is namelijk net zoals jij. Gezonde en evenwichtige voeding zorgen dat je in vorm blijft. Je huid heeft ook behoefte aan verse en natuurlijke ingrediënten en dat doet My Clarins met huidverzorging voor jou.

Simpele recepten, ontwikkeld om elke dag te gebruiken en geschikt voor alle huidtypes. Vegan, met extracten van fruit, planten, bloemen en zelfs zaden!

Bevat het Healthy Skin ( In&Out) Complex, wat ervoor zorgt dat de huid alle goede vitamines en mineralen krijgt en ontdaan wordt van wat je huid niet nodig heeft en zelfs schaadt zoals vervuiling en onzuiverheden.

Niet alleen voor jou is het goed, maar ook voor de aarde! 88% van de ingredienten zijn van natuurlijke oorsprong. Voor elk biologisch ingrediënt ( waar mogelijk ) werken we samen met leveranciers waarin Clarins alle vertrouwen heeft en waar je de traceerbaarheid kunt controleren.

Alle verpakkingen zijn gemaakt van karton dat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen en ze zijn toekomstgericht doordat ze de voorkeur geven aan gerecyclede materialen en verpakkingen.

Dan het product waar ik het over ga hebben, de Comforting Moisturising Cream van MyClarins. Het geeft in de ochtend een boost van hydratatie en energie. Ook beschermt het de huid tegen vuil van buitenaf met een comfortabel dekentje van Karité, en voedt de huid s’ ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Het laat roodheid en een trekkerig gevoel verdwijnen en zorgt voor een goed belanceerde en gehydrateerde huid. Speciaal voor de gevoelige en droge huid.

Healthy Skin Complex
IN ( voeding ) : Kokoswater, optimaliseert de opname van voedingsstoffen in de cellen.

OUT ( Detox ) : Alpenroosextract, stimuleert de detox van de cellen.

De voordelen van de My Clarins Re-Boost Comforting Hydrating Cream:

  • Een intens gevoede huid
  • Verkwikt en hydrateert de huid, 24 uur lang
  • Maakt de huid stralend van gezondheid, verfijnt en egaliseert de huidstructuur, verkleint de poriën.

Even een idee wat het verschil is tussen de My Clarins Re-Boost Refreshing en de Re-Boost Comforting Hydrating Cream. De linker, de Refreshing is meer een gel crème als je het vergelijkt met de Comforting crème. Links is voor alle huidtypen geschikt en de rechter meer voor de droge huid. Je kunt ze ook als ochtend en avond crime gebruiken waarbij je de comforting voor de avond gebruikt, die is iets voller. Ze zijn absoluut niet vet en brengen heel zacht aan!

Conclusie: Een heerlijke zachte crème die ik op dit moment graag gebruik als nachtcrème. In de winter vind ik hem wel fijn voor overdag, want dan is mijn huid een stuk droger. Ik ben ook dol op de structuur van de crème, die is namelijk totaal niet vet of vol. Hij is luchtig en trekt snel in de huid. Je voelt de crème ook niet zitten en met make-up erover gaat het ook top!

Ook qua prijs vind ik het een mooie opstap naar een luxere merk en vegan product. Hier betaal je natuurlijk wel voor, maar het is het dubbel en dwars waard! MyClarins heeft ook perfect bijproducten die ook betaaldbaar en vegan zijn.

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Ja, zeker voor de winter.

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja!


Dit product van My Clarins is verkrijgbaar bij o.a. Douglas in de winkel en online. 

My Clarins Re-Boost Comforting Hydrating Cream 50 ml     € 26,46 euro   
( Dit is de adviesprijs, de prijs kan verschillen door kortingen ).

Wat voor crème gebruik jij op dit moment?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.