My Clarins | Re-Boost Refreshing Hydrating Cream

Een goede make-up basis? Dat begint al bij skincare! Om je make-up flawless te krijgen moet je nou eenmaal je gezicht goed reinigen en verzorgen. Ik ben altijd nieuwsgierig naar nieuwe producten en probeer graag van alles uit om te kijken hoe het voelt en wat het met mijn huid doet. Nu heb ik weer een potje helemaal opgemaakt en uitgebreid getest en dan heb ik het over de My Clarins Re-Boost Refreshing Hydrating Cream. Lees snel verder over dit skincare product!

Skincare reviews:
Bergman Beauty Care – Laser Repair Crème
Chanel – Hydra Beauty Crème & Serum
Estée Lauder – Revitalizing Supreme CC Crème SPF10
Biotherm – Aquasource Gelcrème

Clarins heeft dus een hele nieuwe lijn geïntroduceerd die je ook apart moet zien van de andere producten van Clarins. Ik heb het over My Clarins, voor de nieuwe generatie gezichtsverzorging. Oftewel jongeren! Deze Vegan Friendly skincare lijn is volledig gericht op de nieuwe generatie die de huid energie en hydratatie wilt geven. Dit d.m.v. het fruitsap in de ochtend en een comfortabel dekentje dat de huid beschermt en voedt van ’s ochtends tot ’s avonds laat.

De Refresing Moisturising Cream van Clarins heeft een mooimakende werking de hele dag door. Het geeft de teint een rozige frisse kleur en maakt de huidstructuur egaal door de kokosboom ingrediënt wat er aan toegevoegd is. Het helpt tegen tekenen van vermoeidheid en dat is helemaal fijn tijdens de examenperiodes. Je huid straalt weer!

De crème zou ook de roodheid in het gezicht verminderen. Hier ben ik erg nieuwsgierig naar!

  • Voor een intens gevoede huid
  • Verkwikt en hydrateert de huid, 24 uur lang
  • Maakt de huid stralend van gezondheid, verfijnt en egaliseert de huidstructuur, verkleint de poriën.

Een hele zachte maar vooral hydraterende crème. De huid wordt goed gehydrateerd door de vijgen die erin zijn verwerkt. Ik vind hem tijdens het gebruik heerlijk in de ochtend. De Goijbes geeft een flinke energie aan de huid en ik merk ook zeker dat het verzorgd aanvoelt.

Er zit geen heftige geur aan de crème, het is vooral fris. Bij dit verzorgingsproduct draait het echt om het resultaat en niet aan hoe het ruikt en voelt.

Conclusie: Nadat het potje volledig op was kan ik zeggen dat mijn huid echt blij was door dit product. Ik merkte dat de droge plekjes die ik meestal met dit weer had, een stuk minder waren. Ook voelde mijn huid totaal niet droog en juist goed in balans. Ik merkte niet veel verschil met de roodheid in mijn gezicht.

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Voor de zomer vind ik hem perfect hydrateren!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja! En helemaal voor jongeren een top product.


Dit product van My Clarins is verkrijgbaar bij o.a. Douglas in de winkel en online. 

My Clarins Re-Boost Refreshing Hydrating Cream 50 ml     € 25,77 euro   
( Dit is de adviesprijs, de prijs kan verschillen door kortingen ).

Welk merk gebruiken jullie op dit moment voor je huidverzorging?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.