My life | April 2016

Het is ondertussen al 12 mei, maar alsnog wil ik nog terugblikken naar de maand april. In deze maand heb ik het erg druk gehad met studie en werken. Het ging echt als een razende wind voorbij en daarom vond ik het alsnog leuk om een paar momenten uit mijn maand april terug te bekijken. Wil je meer zien? Volg mij dan op Instagram 😀

Nog meer My life in pictures:

Maart
Februari
Januari

 

 

wp-1462808102912.jpeg

Mijn maand begon met lekker eten bij mijn moeder. Ze kan echt heerlijk koken en ik vind het ook altijd leuk dat ze veel uitprobeert. Hier maakte ze Tjauw Min en dat viel goed in de smaak!

 
wp-1462808122323.jpeg

Weten jullie nog dat ik dit boek kreeg begin vorig jaar? Ik schrijf er nog steeds in! Nu zie je wat je vorig jaar dacht over een bepaalde vraag en hoe je er nu over denkt. Heel interessant om te lezen dat je toch elk jaar anders tegen het leven aankijkt. Even 5 jaar volhouden en dan is hij klaar!

 

 

 

wp-1462808133235.jpeg

Oeps, hihi. Eigenlijk niet goed voor de lijn he. Ik was in april nog niet begonnen met mijn calorieën tellen, dus dan mag ik dit nog wel even in de spotlights zetten haha! Hmmm, zelfgemaakte monchou taart. Wat is dat toch heerlijk <3

 

 

 

wp-1462808142136.jpeg

Naast dat ik het druk het met mijn studie, genoot ik ook wel van de buitenlucht samen met mijn vriend. We gingen in april een grote ronde van geocachen doen in Buurlo. Het is dat prachtig en mooi om te lopen, en ohja we vonden heel wat caches!

 

 

 

wp-1462808147298.jpeg

Dit is eigenlijk een make-up look van mijn verjaardag in maart, maar deze foto postte ik op Instagram in april. Dat viel goed in de smaak, de meeste mensen vonden het super staan bij mij die wimpers van Beautygloss. Ik vond ze zelf ook prachtig!

 

 

 

wp-1462808153238.jpeg

Mijn vriend zei een tijd geleden nog dat ik heel wat nagellakjes had, en toen ging ik dat eens goed bekijken. Tot mijn verbazing heb ik er meer dan 90… Ja, daar schrok ik zelf ook van.
Toch maar eens gaan uitzoeken haha!

 

 

 

 

wp-1462808162266.jpeg

Wat is Zutphen toch een mooie stad! Er is zoveel te bewonderen, en dan in het bijzonder dat oude gebouwen die al heel wat jaren staan. Dit stuk van de stadsmuur doet mij altijd denken aan sprookjes, jullie ook?

 

 

 

wp-1462808173157.jpeg

En weer stond er iets lekkers op tafel, gemaakt door moeders. Suddervlees, jummie!

 

 

 

 

wp-1462808182330.jpeg

Deze maand was de koning jaar en dat moet worden gevierd! Dit jaar hoefde ik niet te werken en ging ik met vrienden Arnhem onveilig maken. Althans dat was de bedoeling. Door de regen, wind en kou zijn we helaas eerder naar huis gegaan. Hopelijk wordt het volgend jaar lekker weer.

 

Dit was de maand april, ik ben heel benieuwd wat deze maand mei mij nog gaat brengen.
Ik hoop in ieder geval op veel zon, gezelligheid en mooie cijfers!

Wat hebben jullie gedaan met Koningsdag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *