My life | Augustus 2015

Hey pssst, missen jullie ook de warme zonnige dagen van augustus? Nou, ik zal je nog één keer meenemen terug in de tijd met een My life in pictures!

Natuurlijk kun je de stralende zon niet voelen en zeker niet met de regen die tegen het raam tikt terwijl je dit leest ( zeg het als mij als het zo is! ), maar we moeten toch een beetje positief blijven vind je niet?

My life in:
juli
juni
mei
april

 

IMG_8771

We beginnen, zoals je wel van mij bent gewend met eten. Fooooood! Zie hier mijn oma’s creatie, een heerlijke mini appeltaart. Ze maakt altijd voor mij een apart omdat ik geen rozijnen en krenten lust. Wat is het toch een lieverd <3

 

 
IMG_8523

Het valt mij steeds meer op dat, sinds wij thuis een nieuwe tv hebben, onze geliefde Noa ook meekijkt! Ik vind het wel wat hebben. Of ze snapt waar het over gaat is een tweede natuurlijk, maar het is wel heel gezellig zo 🙂

 

 

 

IMG_8541

Zoals je al in dit artikel kon lezen ging ik samen met moeders lunchen bij De Admiraliteit in Rotterdam. Oh, en wat was het heerlijk! Ik kon het niet laten om wat mooie foto’s te schieten voor Instagram. Het zag er allemaal echt goed uit.

 

 

 

IMG_8549

Oeps, twee keer in één week buiten de deur lunchen. Mijn vriend nam mij als verassing mee naar De Ruif in Rheden, vlakbij de Gelderse Postbank. Hier kan je genieten van de Veluwe op zijn best en misschien komen er wel wilde zwijnen op je pad…

Ach soms moet je gewoon genieten van het leven vind je niet? Die kilo’s lopen we er wel weer af als er sale komt in de stad!

 

 

 

IMG_8696

Aaahh lief! Mijn vriend is niet zo van selfies maar ik kreeg hem er toch mooi op en ook nog leuk ook. Alleen zit mijn haar weer eens in mijn mond, zucht.

 

 

 

IMG_8715

Haha, ik moet wel een beetje lachen om deze foto. Soms weet je half niet hoeveel foto’s iemand gemaakt heeft voordat hij of zij de perfecte heeft gevonden. Dan blijkt later dat de eerste het leukste is, lekker bezig. Wat ik in mijn hand heb?
Nou een heerlijke Raspberry Magnum natuurlijk!

 

 
IMG_8759

Altijd leuk als er een nieuw cruiseschip in Rotterdam ligt en ik net in de buurt ben om hem eens goed te bekijken. Dit zeilend schip genaamd De Wind Surf is trouwens heel bijzonder want het is één van de grootste ter wereld!

 

 

 

IMG_8791

Even een muntthee tussendoor, daar knap ik vaak wel van op na een drukke dag. Ik koop altijd muntthee op de markt, spotgoedkoop en lekker.

 

 

IMG_8802

Dit moest ik even met jullie delen. Wil jij lachen en echt hard lachen, ga dan naar de 3D film Pixels. Hij is geniaal en ik was niet de enige die dat vond ik de zaal. Ik hoorde vaak wel mensen lachen en mijn vriend vond hem ook erg leuk.

 

 

 

IMG_8823

En ja wat doe je met het mooie weer, naar buiten! Nu waren we in Rotterdam naar de kinderboerderij geweest ( nooit te oud voor ) en gingen we nog eventjes langs het water lopen. Heerlijk met de zon in de rug genieten van het weer en de natuur. Goh, ik klink wel een beetje als een hippie he hahaha!

 

 

 

 

IMG_8855

Ik hoef hier niks bij te vertellen denk ik, hahahaha!

 

 

 

IMG_8899

Ouders niet thuis en geen zin in koken. Waar liggen die wraps ook alweer? De oplossing als je geen puf hebt om maar iets klaar te maken en je nog wat restjes hebt liggen in de koelkast van de dag ervoor. Ik had hier nog wat chili con carne over en rijst. Warm de wrap heel even op in de magnetron en hup avocado erover en eten maar!

 

 

 
IMG_8900

Ik sluit deze My life in pictures af met een chillende Noa op mijn beentjes. Hopelijk hebben jullie net zo’n leuke maand gehad en genoten van het mooie weer.

Wat hebben jullie gedaan in de maand augustus? Ik ben zeer benieuwd! 

Wat wil je zeggen?

%d bloggers liken dit: