My life | augustus & september 2017 

En dan is ineens de zomer voorbij en vallen de bladeren weer van de bomen. Brrrr, dit seizoen is niet mijn seizoen. Geef mij maar die heerlijke warm zon! Maar vooruit dan, zo is het nou eenmaal.

Om toch nog even terug te kijken op de vorige maanden augustus & september, waar het wel lekker warm was haha, laat ik jullie nog wat leuke momenten zien in een My Life In Pictures. Wil je op de hoogte blijven van mijn leventjes? Volg mij dan op Instagram <3

Vorige My Life In Pictures:
Mei, juni & juli 2017
Maart & april 2017
Februari 2017
Januari 2017

 

 

Augustus

 

De maand augustus begon met iets heel leuks, ik kocht namelijk mijn eerste autootje!
Oké het is geen dikke BMW maar hé het rijdt en hij is super zuinig. Ik ben er zo blij mee!

 

 

 

 

Ook gebruikte ik voor de eerste keer weer in tijden nepnagels. Waarom ik dit niet vaker doe snap ik nog steeds niet want het is heel makkelijk om aan te brengen en om het er weer af te halen. Deze beauty’s zijn van Primark, lekker budget en zijn prachtig! Je hebt ze in verschillende kleuren, maar mijn favoriet is toch wel zacht roze.

 

 

 

 

Throwback naar Thailand 2009, wat was dat een geweldige vakantie met de familie <3 Nog steeds wil ik een keer terug om nogmaals te gaan backpacken maar dan met mijn vriend samen. Het is zo’n mooi land en een prachtige cultuur. Love it!

 

 

 

En de selfie of the month is deze keer eentje met een felgekleurde lipstick op! Deze lipstick van MUA is wel feller dan ik normaal draag, maar toch blijf ik het wel gaaf staan. Hmm, misschien moet ik het vaker op gaan doen.

 

 

 

 

Noa voelde het al aan, ik ging op vakantie in september! Ze lag heerlijk op de koffer in het zonnetje en daar moest ik even een foto van maken. Is het geen schatje? 🙂

 

 

 

 

September

 

Samen met mijn vriend en onze vrienden gingen we Tiel onveilig maken op Appelpop. Een super leuk festival wat helaas dit jaar iets te druk was door het optreden van Boef ( die een half uur te laat kwam… ). Alsnog was het gezellig en hebben we genoten van andere optredens van o.a. DI-RECT, die altijd goed zijn live en Kraantje Pappie.

 

 

 

 

Dag Nederland en hallo Griekenland! Heerlijk samen met mijn vriend op vakantie naar het mooie eiland Kreta waar ik al kom vanaf een jaartje of 12. Heel handig, want ik ken de mensen ( en zei mij, want ze Grieken blijven echt een geheugen te hebben van een olifant ), weet de mooie plekken en ook waar je lekker kan eten.

Deze vakantie kregen we cadeau van mijn lieve oma. Niet normaal groot cadeau en daar ben ik haar echt heel erg dankbaar voor dat ze ons dit zomaar geeft. Hou van jou <3

 

 

 

 

Dus vakantiekiekjes genoeg om te delen op Instagram haha! De selfie of the month kon dan ook niet anders dan een foto zijn op vakantie. Deze keer niet alleen, maar samen met mijn vriend die niet normaal snel bruin wordt! Waar ik er twee weken over doe om van rode kreeft naar bruint tintje te komen, heeft hij al een flink kleurtje gekregen haha!

 

 

 

 

 

En het eten op Kreta is heerlijk! Van, zoals je hier ziet, een club sandwich met een verfrissende cocktail ( waar je er niet teveel van moet drinken *hik* ) tot een traditionele Moussaka, het eten in Griekenland vind ik gewoon super!

Een paar jaar terug schreef ik al een artikel over het eten in Griekenland en nam ik jullie mee met deel 1 en deel 2 van mijn vakantie op Kreta. Dit keer komen er nog wat leuke artikelen bij!

 

 

 

Ook nam ik mijn nieuwe jurk mee van Forever21 die ik cadeau kreeg van Jos de neef van mijn stiefvader <3 Super lief en ik heb hem met liefde gedragen! Hoe vinden jullie hem?

 

Ook last van schurende benen als je een jurkje aantrekt? Ik schreef een review over Vevina die hiervoor helpt!

 

 

 

En als laatste een foto die zo op Tumblr zou kunnen worden gezet vind ik zelf. Ik wilde gewoon een keer zo’n foto maken die je tegenwoordig overal ziet als mensen op vakantie zijn haha!

Bij deze de maanden augustus en september in een My Life In Pictures met leuke momenten na veel stress en emoties…

 

 

Wat hebben jullie voor leuks gedaan in augustus en/of september?
Ben benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *