My Life | Februari 2017

Life is like a riding bicycle. To keep your balance, you must keep moving.’ Een hele mooie quote van Albert Einstein die mij even liet stilstaan bij het feit dat ik best mijzelf een schouderklopje mag geven. Ik blijf doorgaan met studeren, terwijl het soms best wel tegen zit. Nooit bij de pakken neer zitten, maar gewoon weer doorgaan en je balans vinden. Precies zoals de beste man het zegt.

Nu heb ik de vorige maand niet alleen gestudeerd en gewerkt hoor, ik neem zeker mijn rust. De maand maart is weer begonnen en daarom blik ik terug naar februari. Ik heb niet veel bijzonders gedaan, maar alsnog zijn foto’s altijd leuk om terug te kijken 🙂

 

Vorige My Life in pictures:
Januari 2017
December 2017
November 2017
Oktober 2017

 

 

Zoals een lekkere wandeling in het bos en de hei, daar maak je mij altijd blij mee. Nu liepen mijn vriend en ik wel iets te ver door en moesten we ook weer een flink eind terug lopen. Ach, ook wel eens goed he haha!

 

 

Deze foto deelde ik ook op Instagram, wat een scheetje was ik he? Zo klein. En mijn vader met lang haar, zo’n lieve foto die ik even moest delen met de wereld <3 Ik heb een goede band met mijn vader en dat maakt mij elke keer als ik hem zie gelukkig.

 

 

 

Deze maand was het natuurlijk ook Valentijnsdag. De dag van de liefde, maar mijn vriend en ik vieren het niet. Misschien komt het omdat wij al zo lang bij elkaar zijn, of omdat we liever iets aan elkaar geven zomaar. Onverwachts. Alsnog kreeg ik een cadeautje op deze dag namelijk van MooiPR. Super lief, dit had ik helemaal niet verwacht. Thanks! xx

 

 

 

Jep, en tussendoor gewoon weer aan de studie. Hier was ik aan het leren voor mijn examen Mediageschiedenis, die ik helaas niet heb behaald. Hij was erg moeilijk, terwijl ik de stof goed had geleerd. Maar we gaan niet bij de pakken neerzitten hoor, gewoon nog een keer doen en dan haal ik hem wel. Go go go!

 

 

 

En zoals jullie zijn gewend de ‘selfie of the month’. Deze foto maakte ik voordat ik naar een housewarming ging van een goeie vriend. Mijn make-up vond ik zo goed zitten dat ik het wel een selfie waard vond.

 

 

 

Kunnen jullie zien wat het is op de achtergrond? Ik kreeg namelijk een persoonlijke sieraad opgestuurd van Names4Ever en schreef hier een review over. De niet wazige foto staat wel in het artikel hoor haha!

 

 

 

En deze maand sloot ik af met een foto van mijn lunch. Een heerlijke salade die ik kocht bij de Turkse bakker. Helaas weet ik niet meer hoe deze Bulgur-achtige rijst heet. Weet iemand het?

 

Dit was de maand februari alweer. Ik ben benieuwd wat maart mij gaat brengen. Hopelijk een gezellige verjaardag van mijzelf, een lekker stuk taart en een mooie voldoende voor mijn examen Mediageschiedenis 😉

 

Wat hebben jullie voor spannends/leuks of interessant gedaan in februari?

 

Wat wil je zeggen?

%d bloggers liken dit: