My Life | Januari 2017

Het zal je maar gebeuren. Je zit op je werk en realiseert, door naar de agenda te kijken, dat het alweer februari is. Je gooit van schrik je warme thee omver en denkt: Huh, maar ik dacht toch echt dat het pas begin januari was!’ Jep, just happened. Ik moet het allemaal nog even verwerken dat de eerste maand van het nieuwe jaar voorbij is GEVLOGEN. Daarom een terugblik van januari, waar ik veel studeerde, werkte en blogde.

Vorige My Life In Pictures:
December 2016
November 2016
Oktober 2016
Augustus + September 2016

Dus, ik begon de maand heerlijk relaxed met het fotograferen van nieuwe producten.
Als eerste met deze limited edition lijn van Etos, Botanical Boost Orange Blossom & Ginger. Wat een verrassende lijn is dit, ik was op slag verliefd op de geur geworden <3

Dan over naar, ach jullie kennen mij te goed, food! Mijn moeder en ik maakte deze verrukkelijke paella. Het was de eerste keer dat ik dit gerecht maakte, en gelijk was de grootst fout ooit gemaakt. De pan was te dik en zo kregen we geen lekkere korst op de bodem. Dit is heel belangrijk bij Paella. Al met al was het zeker smullen geblazen en ging alles op!

En toen was het weer tijd om te reviewen. Deze keer van een heel lief cadeau wat ik kreeg van mijn vriend met kerst, namelijk de Lady Million Giftset met een grote fles ( diamant ) van de parfum en een super fijne body lotion. Ik was zo blij met dit cadeau, het is namelijk één van mijn favorieten parfums. Wat is jullie favorieten geur?

Een schattig kiekje van mijn vriend en ik, haha moet ook gebeuren. Ik vind het namelijk leuk om na jaren weer terug te kijken naar foto’s van ons. Aangezien wij al bijna 10 jaar ( ja dat klopt ik was 14! ) samenzijn, zijn dat er heel wat.

En die dag maakte ik ook de ‘selfie van de maand’, met mijn favorieten nieuwe trui van H&M. Hij is heerlijk warm en zit zo comfy!  Oh, en de leuke tuinpak heb ik gekocht bij Primark voor maar 5 euro. Niet normaal he…

De maand januari, en ook deze maand want het gaat gewoon door, staan in het tekenen van heel veel leren. Ik ben op dit moment bezig met één van mijn laatst vakken van het eerste jaar en dat is Mediageschiedenis. Een pittig vak, met heel veel stof die ik goed moet kennen. Helaas is LOI niet zo slim geweest want om het nog even moeilijker te maken heb ik een Engels boek en een Nederlandse reader gekregen. Top. Maar, stay positive, ik kom er wel!

Ook had ik quality-time met mijn moeder. We gingen naar de ‘chinese boot’ in Rotterdam. Hier halen we vaak boodschappen zoals noodles, kruiden, vis en kruiden. Nu hadden we ineens het idee om Dim Sum te gaan eten. Nou, dat doen we gewoon thuis hoor! Het was erg lekker en we hadden, net zoals altijd, weer veelste veel gekocht.

De maand januari sloot ik af met zelfgemaakte sushi, jummie. Samen met mijn vriend maakte ik deze heerlijke sushi met verse zalm en tonijn. Ik vind dit toch zo lekker, maar wat een werk is het om te maken. Het was het waard, helaas ook de enorme afwas haha!

Nou dit was de eerste maand van het jaar. Veel bloggen, eten en studeren. Dit keer niet
veel avontuurlijke foto’s helaas. Misschien deze nieuwe maand februari beleef ik iets meer.
Ik ben heel benieuwd.

En nu natuurlijk de vraag aan jullie:

wat hebben jullie voor unieks, leuks of moois meegemaakt in januari?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *