My Life | Maart & April 2017

Zoals jullie weten schrijf ik één keer per maand een My life in pictures van de maand daarvoor. Soms heb ik alleen niet veel bijzonders gedaan en plaats ik twee maanden in één artikel. Zoals nu 🙂

In de maanden maart en april is  wel veel gebeurd, maar ik heb weinig foto’s geschoten. Alsnog wil ik het met jullie delen in een My life in pictures!

Wil je op de hoogte blijven, volg dan mijn Instagram en je zult niets missen.
P.s. ik ga binnenkort naar Disneyland Paris en ik hou jullie dan zeker op de hoogte!

 

Vorige My Life in pictures:
Februari 2017

Januari 2017

December 2017

November 2017

 

 

De maand maart begon met een bezoekje aan Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. Samen met mijn vriend en zijn broertje hebben wij genoten van een gezellige dag met veel dieren die toch iets actiever waren dan we dachten. Super leuk dus! De vlindertuin is mijn favoriet, maar die was tot mijn verbazing weg. Ben ik al zolang niet meer in Blijdorp geweest? Nu hebben ze de vlinders in het nieuwe binnenverblijf Vlinderparadijs Amazonica ondergebracht. Het was zo mooi geworden !

 

 

 

 

Ook kreeg ik deze prachtige producten binnen van Rodial waar ik al een review over schreef. Binnenkort komt er ook een uitgebreide review over de dagcreme van Rodial!
Naar welk product ben jij benieuwd?

 

 

 

En toen was ik jarig op 21 maart! Deze foto maakte ik op mijn B-day net voordat de visite kwam. Ik had namelijk mijzelf even een ontspannings-momentje gegeven voordat de mensen kwamen, met de producten van Bioré en ben nu helemaal fan geworden van de Diep Porie Cleanser & Porieverkleinende Scrub met houtskool. Ook mijn beste vriendin gebruikt het nu dagelijks en ziet ook resultaat.

 

 

 

En de selfie van de maand is geworden: Deze foto die ik óók maakte op mijn verjaardag. Zien jullie die Moschino riem? Die is nog van mijn moeder geweest toen ze net zo oud was als mij. Ik draag hem graag en het heeft ook iets speciaals omdat hij van haar is geweest 🙂

 

 

 

Samen met mijn oma en mama ging ik uit winkelen in Rotterdam. Wat heeft mijn oma eigenlijk een mooie kledingstijl. Netjes, maar toch modern. Ik vind die jas ook heel leuk bij d’r staan!

Dit moment koester ik enorm en vond het daarom ook leuk dat er een foto werd gemaakt. Oma kan helaas niet zo goed meer lopen, en als ze dan een ‘goede’ dag heeft nemen we het ervan. Lekker even winkelen en onder de mensen samen met je dochter en kleindochter <3

 

 

 

 

Waarom ik zo afwezig was de maand maart en april ( en deze maand ook sorry! ), nou mijn vriend is verhuisd! Naar Zutphen, terug naar zijn eigen stadje en dicht bij zijn familie en mijn familie. Super leuk, maar heel veel werk. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd zoals hier op de foto, laminaat leggen.

Tip voor mensen die laminaat kopen: als er staat klik-laminaat, betekend het nog niet dat het ook daadwerkelijk in één keer erin kan worden geklikt. Dus, overleg goed met vrienden en familie welk laminaat ECHT goed in elkaar kan worden geklikt voordat je iets gaat kopen.

 

Wat hebben jullie vorige maanden voor leuks nog gedaan?

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *