My life | mei, juni & juli 2017

Er is heel wat gebeurd de laatste maanden en daardoor hebben jullie wel gemerkt dat ik wat afwezig was op mijn blog en op social media. Langzaamaan ben ik weer wat actiever op internet en in mijn sociale leven. Alsnog wil ik een My Life In Pictures schrijven van de vorige drie maanden mei, juni en juli om jullie toch op de hoogte te houden van mijn leventje. Vanaf volgende maand zal het wel weer gewoon één keer per maand online komen, maar voor nu even zo 🙂

 

Vorige My Life In Pictures:
Maart & April 2017
Februari 2017
Januari 2017
December 2017

 

De maand mei begon met iets leuks namelijk het 10 jaar samenzijn met Koen. Wow… 10 jaar dat is lang!

We hebben het samen gevierd met een lunch bij Le France in Zutphen waar wij graag relaxen met een club sandwich en een Jus Orange. Verder hebben niet veel bijzonders gedaan. Gewoon bij elkaar zijn maakt het altijd onze dag <3

 

 

 

 

In mei ging ik nog iets leuks doen namelijk naar Disneyland Paris met Koen zijn familie. Echt heel erg tof! Toen ik deze rugtas zag bij Primark moest ik hem natuurlijk wel kopen voor deze speciale gelegenheid hihi.

 

 

 

En we hebben het heel gezellig gehad in Disney! Het was wel een beetje aan de warme kant met 35 graden ( gelukkig niet verbrand! ), maar dat mocht de pret niet drukken. Hoe vinden jullie mijn Minnie Mouse oortjes? 

 

 

 

 

Dit was de laatste foto van mijn lange haar, knip knip! Wat was het lang zeg. Ik vond het wel tijd om de schaar erin te zetten, ook omdat het warm was in de zomer met van die lange lokken en het groeit toch weer snel aan.

 

 

 

 

In juni maakte ik nog even een zomerse outfit-foto met mijn nieuwe broek van River Island. Gekocht in de sale en ik vind hem zo leuk! Hij zit heerlijk en is niet warm. Perfect voor de zomer dus.

 

 

 

 

Noa genoot ook van het mooie weer door lekker de chillen in de tuin. Ze is veel buiten en ook ‘s nachts. Soms is dit wel naar omdat ik niet weet waar ze dan uitspookt, maar als ik haar dan ‘s ochtends gewoon op haar stoel zie liggen is het weer een hele geruststelling.

 

 

 

En dan gebeurd er iets heel verdrietigs en onverwachts… Zoals jullie misschien al hebben gelezen op mijn blog is mijn stiefvader overleden op 22 juni. Heel plots. Het is nu bijna 2 maanden later en ik bevat het nog steeds niet. Ook kan ik moeilijk mijn gevoelens hierover uiten en dat is natuurlijk niet goed. Het rare is dat alles gewoon doorgaat om je heen en jijzelf stilstaat. Dit moet je leren begrijpen en zelf ook de draad weer oppakken. Heel zwaar, maar zo is het leven. Hard, en niet eerlijk.

 

 

 

De maand juni ging heel snel voorbij, eigenlijk ook omdat ik helemaal niet bezig was met alles wat er om mij heen gebeurde. Toen brak juli aan en ging ik weer op pad. Ik deed weer iets vrolijkers aan en ging bij familie en vrienden op visite. Natuurlijk blijf ik down momenten hebben op de raarste tijden, maar dat moest ik gewoon accepteren.

 

 

 

 

Ook stonden er veel bloemen in huis en dat geeft ook wel iets meer kleur aan je dag. Het is heel raar, maar bloemen maken mijn dag toch iets vrolijker al voel je je heel verdrietig.

 

 

 

 

De ‘Selfie of the month’ toen ik mij weer na maanden opmaakte. Gewoon omdat ik er weer even zin in had. Hier draag ik de roze lipstick van MUA waar ik nog een artikel over ga schrijven. Ik vind hem erg mooi staan voor de zomer.

 

 

 

 

En de maand juli sloot ik af samen met mijn zusje. Samen winkelen en daarna lekker lunchen. Koester de kleine mooie dingen in het leven, zo waardeer je ze nog meer.

Dat was weer de My life in pictures van de maand mei, juni en juli met deze keer een achtbaan van emoties. Hopelijk kan ik het een plekje geven en weer de draad oppakken.

 

 

Hoe gaan jullie om met moeilijke tijden? 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *