My life | November 2015

Is het alweer december! Jeetje, wat is dat snel gegaan die maand november. Gelukkig hebben we de foto’s nog, en daarom deel ik met jullie weer een nieuwe My life in pictures. Deze keer dus van de maand november, die wel heeeeel snel voorbij ging.

 

 

IMG_9678

Ik ben zo blij met mijn kamer, het is zo knus en gezellig 🙂 Nu zeker met kaarsjes en lichtjes in mijn klamboe. Het geeft mij echt het gevoel van kerst, hihi almost!

 

 

 

IMG_9634

Om nog even in de vroege kerststemming te blijven, probeerde ik ook deze ijskoffie smaken van Starbucks. Nou, mijn vriend kwam ermee thuis omdat ik ijskoffie en Starbucks altijd lekker vind. Zo lief! Ze waren trouwens erg lekker, maar wel aardig zoet.

 
IMG_9642

De natuur liet ook weer zien dat de herfst bijna afgelopen is. Overal lagen bladeren en de bomen zijn kaal. Toch, als je soms goed kijkt vang je nog een glimp op van de herfst.

Zo zag ik in deze mooie maand ook nog een paar paddestoelen, en dat vind ik altijd zo leuk om te fotograferen. Ik denk dat jullie dat wel doorhadden op Instagram.

 

 

IMG_9653

Hmmm, speculaas koekjes. Oh, wat hou ik daar toch van. De combi speculaas met spijs yumm! Ik moet wel oppassen met dit soort lekkernijen, want ik eet zo een hele doos op hahahaha.

 
IMG_9663

Nog even chillen bij oma en lekker tv kijken nadat ik heb gewerkt bij de tandarts.
Altijd heerlijk om even te ontspannen met een warm kopje thee. Thank you grandma xx

 

 

 

IMG_9671

Met mama genoot ik ook van de maand november. Zo gingen we lunchen bij La Salute. Heerlijk gegeten, zoals je zag at ik een lekkere tonijn panini waar je U tegen zegt.

 

 

IMG_9702

Mijn vriend vroeg of hij nog z’n schoen mocht zetten, want de Sint was weer in het land.
Nou vooruit, maar ik weet niet of je nog wat krijgt. Je bent eigenlijk veelste oud hahahaha!

 

 

 

IMG_9718

En daar is het fotomodel weer hoor, Noa lag zo lief in haar mandje daar moest wel een foto van worden gemaakt. Hebben jullie een huisdier? En wat voor lief beestje mag dat dan zijn?

 
img_20151127_191625_3

Oh, misschien weten jullie het nog niet maar je kunt al vanaf november meedoen met een super leuke winactie! Lees snel hoe je mee kan doen op 15 euro shoptegoed te winnen en je mobiel nog voor kerst een hoesje cadeau te geven, hihi.

 

 

 

 

img_20151128_151445

Deze maand maakte ik ook vaak samen met mijn vriend een boswandeling door de mooie bossen van Eerbeek. We raken wel altijd de weg kwijt, maar ach als we maar voor het donker de weg terug hebben gevonden.

 

 
img_20151130_181551_1

En als laatste sloot ik deze maand af met een wel hele gestresste dag. Mijn laptop ging niet meer aan! PANIEK! Gelukkig kreeg ik hem na 2 dagen, ja serieus 2 hele dagen, weer aan.

Ik heb gelijk alles op mijn externe schijf gezet en de laptop helemaal leeg gehaald. Nu doet hij het weer en kon ik mooi dit artikel schrijven.

 

Wat hebben jullie voor leuks gedaan in deze maand?

Wat wil je zeggen?

%d bloggers liken dit: