My Life | Oktober 2016

De feestdagen komen steeds dichterbij en de straten zijn alweer versierd met kerstverlichting. We zijn aangekomen in de maand november en daarom doe ik nog een kleine terugblik naar oktober. In deze maand heb ik niet heel veel spectaculairs meegemaakt. Ik was meer bezig met school en werken, maar alsnog heb ik iets heel leuks gedaan met familie. Bekijk mijn maand oktober en vertel in een comment wat jij voor leuks hebt gedaan 🙂

My life in pictures:
Augustus + september 2016
juli 2016
Juni 2016
Mei 2016

 

 

img_20161018_195516

De maand begon met veel pakketjes met prachtige beauty producten. Zo ook deze vier lakjes van Etos waar ik een review over schreef. Ik vind ze zo cute en klein, daar moest ik natuurlijk even mee spelen met verschillende atributen zoals hier een boek en een lintje. Het blijft geweldig om te fotograferen en steeds weer een andere achtergrond te ontdekken.

 

 

 

1476985469142

Samen met mijn oma ging ik gezellig winkelen in hartje Rotterdam. Ik moet schoenen uitkiezen en dit waren ze geworden. Zwarte Nikes stonden al een tijdje op mijn verlanglijstje en de wit met beige van Le Coq Sportif zijn echt heel leuk. Als je goed kijkt zie je de kleine vogeltjes die erop zijn gemaakt, zo apart! We hebben overal gezocht naar de perfecte schoenen voor mij en zijn uiteindelijk geslaagd bij Actie Sport. Hier hadden ze echt heel veel keuze. Nog bedankt oma, ik ben heel blij met mijn nieuwe schoenen <3

Tip: Heb jij een maat 39 of kleiner dan kun je zelfs schoenen uitkiezen bij de kinderafdeling en deze in je maat krijgen. Dit is altijd goedkoper en zo heb je altijd korting! Soms hebben ze zelfs schoenen van de vrouwen/heren afdeling precies hetzelfde bij de kinderafdeling. Score! 

 

 

img_20161008_222019

Dan de selfie van de maand oktober, waar ik mijn nieuwe jumpsuit aan heb van Primark. Hij is zo leuk en je kunt hem netjes dragen met een blouse of met een shirt zoals op de foto. Ik zie nu ook dat mijn haar alweer super lang is! Weten jullie nog dat ik mijn haar had gedoneerd?

 

 

 

img_20161024_092109

Voordat ik naar bed ging zag ik ineens hoe lekker Tumblr-achtig mijn bed was. Ik ben zo blij met mijn tweepersoons klamboe uit Thailand. Het ziet er zo romantisch uit met die lichtjes erbij. Daarom moest ik er wel een foto van maken en op Instagram plaatsen.

Weten jullie misschien waar ik deze in Nederland kan kopen voor een redelijke prijs?

 

 

 

img_20161020_211211

Ook kreeg ik vorige maand deze mooie parfum opgestuurd van Etos. Er komt deze week nog een review over online. Ik schreef al wel een artikel over het andere luchtje van Etos namelijk Evening Kiss, waar ik helemaal verliefd op ben geworden. Hij ruikt zo lekker dat ik hem bijna elke dag wel op doe.

 

 

1476809264360

En dan als klap op de vuurpijl ging ik met Koen, mijn schoonzus en schoonbroertje naar de Efteling! Jaja, als echte fan van dit pretpark voelde ik mij weer helemaal kind. Ik ken de weg op mijn duimpie in dit park en dat was ook wel handig aangezien het steeds uitgebreider word.

Er zijn zoveel nieuwe dingen bijgekomen zeg! Ze zijn nu ook bezig met een heel nieuwe attractie genaamd Symbolica. Deze zal vanaf de zomer van 2017 worden geopend. Het zal een echte familie-attractie worden, denk daarbij aan bijvoorbeeld Droomvlucht en Fata Morgana.

 

 

1476809259998

En ik ging samen met mijn schoonzus Anne in De Baron. Ik moest en zou hierin gaan die dag, al was de rij super lang en het park nog maar een half uur open. Nou, ik heb het geweten. Wat een geweldige achtbaan, en een hele beleving voordat je uberhaupt in je stoel zit om de afdaling af te gaan. Hier wil ik zeker nog een keer in!

 

Nou dat was alweer de maand oktober, en ik ben heel benieuwd wat november mij allemaal gaat brengen. Wil je op de hoogte blijven, volg mij dan op Instagram, Twitter en Facebook 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *