Names4ever | Persoonlijke Sieraden

Een weekje geleden kreeg ik een wel heel schattig doosje binnen, versierd met een mooi blauw strikje. Ik wist gelijk wat het was, want ik het een paar dagen eerder iets besteld op Names4Ever. In samenwerking mocht ik namelijk iets leuk uitkiezen en ik koos voor een zilveren initialen ketting met, natuurlijk, de letter ‘W’.

De site Names4Ever is de specialist in naamsieraden. Alle sieraden met een naam erin vind je hier. Of je nu op zoek bent naar een naamketting, een mama sieraad, een letter ketting, ze hebben echt alles!

 

 

 

Zo kreeg ik mijn kettinkje binnen, super schattig ingepakt. Het voelt echt alsof ik een klein cadeautje kreeg, en ik ben toch echt pas volgende maand jarig haha! Ik koos voor een zilveren ketting omdat ik eigenlijk altijd zilver draag.

 

 

De ketting staat super leuk en ik ben er echt tevreden mee! Hij is voor mij doen wel iets aan de grote kant, maar dat komt omdat ik kleine kettinkjes ben gewend. De letter ‘W’ is wel in mijn stijl namelijk in een sierlijk lettertypen.

Tip: Ze hebben deze initialen ketting ook in het goud voor de liefhebbers!

 

 

 

Conclusie: Een super leuke ketting, met een prachtige letter! Hij zit goed en is totaal niet zwaar om te dragen. Ook vind ik dat ze het leuk versturen in zo’n blauw doosje. Dat geeft toch iets extra’s dan in een standaard plastic zakje.

Leuk weetje, bij Names4Ever is namelijk de verzending gratis! Dat is echt wel een groot voordeel vind ik zelf. Ik heb altijd dat als ik hoge prijzen zie voor verzendkosten ik eigenlijk al geen zin meer heb om te bestellen. Dit is dus een groot pluspunt!

Deze zilveren initialen ketting kostte €49,95 euro.

 

Wat wil je zeggen?

%d bloggers liken dit: