Naturalize | Dode Zeezout Kuurshampoo ( Psoriasis )

Als je mij een beetje kent, weet je dat ik last hebt van psoriasis. Heel vervelend en eigenlijk zal ik er nooit vanaf komen. Ik schaam mij er niet meer voor, vroeger wel omdat je het soms zag. Nu denk ik, dikke doei dit heb ik nou eenmaal.

Alsnog ben ik altijd op zoek naar producten om het te verminderen, want het is gewoon zwaar shit om te hebben. Zo heb ik de Lush Big Shampoo met zeezout geprobeerd en heel wat andere crèmes en shampoos van de dokter. Nu kwam mij collega met Naturalize Dode Zeezout Kuurshampoo aan. Tijd voor een review!

 

 

 

Het merk Naturalize heb ik nog nooit van gehoord, maar Dode Zeezout Kuurshampoo klinkt wel heel goed voor mijn probleem. Als ik op vakantie ben en ik zwem in de zee merk ik namelijk al dat mijn psoriasis een stuk minder is. Dit moet dus, lijkt mij, heel goed werken.

Het is dus een kuurshampoo, maar kan daarna ook gewoon als een normale shampoo worden gebruikt. Het is een zeer krachtige anti-roos shampoo met unieke Dode Zee mineralen die ook zouden moeten helpen bij eczeem, psoriasis en een onrustige hoofdhuid door bijvoorbeeld nervositeitsroos.

Hoe te gebruiken?
Als kuur: Iedere dag het haar wassen en de hoofdhuid masseren totdat het gewenste resultaat bereikt is.
Na kuur: Zo vaak gebruiken zoals je wilt met een minimum van 1 maal per week.

Ingrediënten: Aqua, sodium laureth sulfate, maris sal, cocamidopropyl betaine, peg-4 rapeseedamide, coco-glucoside, dimethyl sulfone, PEG-7 glyceryl cocoate, glyceryl oleate, phenylpropano, propylene glycol.

 

 

 

Ik heb deze shampoo van Naturalize zo’n 3 weken gebruikt en merkte heel veel verschil! De jeuk is sowieso bijna weg en de schilfers een flink stuk minder. Geweldige shampoo, love it! Het schuimt prima en je kan het ook weer gemakkelijk uitspoelen.

Wel een crèmespoeling gebruiken voor de punten want je haar wordt wel wat droog. Logisch want het is natuurlijk Dode Zeezout Kuurshampoo. Ook ruikt hij neutraal en dat vind prettig.

 

 

Conclusie: Een wonder! Het werkt echt heel goed en merk zeker dat de jeuk en de schilfers zo’n 80 % verminderd is. Hoe fijn! En dat gewoon met een simpele shampoo van een budgetmerk.

Hebben jullie nog tips? Deel ze in de comments!

 

Ga ik product nogmaals kopen?
Ja wat het werkt super goed!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja natuurlijk!

 

Dit product is verkrijgbaar bij deonlinedrogist.nl, Bol.com en bijvoorbeeld bij Etos Velp.
Naturalize Dode Zeezout Kuurshampoo   500 ML    € 9,95 euro ( prijs van Etos Velp )

 

Wat voor shampoo gebruiken jullie op dit moment?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *