Netflix | 8x Leukste Kerstfilms 2020 + miniserie

It’s beginning to look a lot like Christmas…. December is begonnen, de kerstbomen worden tevoorschijn getoverd en versierd. It’s almost time! Om in de kerstsfeer te komen heb ik heel wat kerstfilms gekeken op Netflix. Maar niet alle films zijn even leuk om te kijken. Sommige zijn serieus echt héél slecht haha! Na heel wat te hebben gekeken heb ik speciaal voor jullie, net als vorig jaar, 8 leuke kerstfilms om deze maand te kijken op een rijtje gezet. Films die echt leuk zijn om te zien, of het nou alleen is of met je vriend(in). Ook heb ik een bonus tip over een miniserie aan het einde van het artikel. Veel kijkplezier!


Series en films op Netflix:
Netflix | Series die je moet zien #3
Netflix | Series die je moet zien #2
Netflix | Films die je moet zien #4
Netflix | Films die je moet zien #3

Jingle Jangle Christmas Journey
De eerste kerstfilm die ik dit jaar heb gekeken en gelijk een leuke! Jingle Jangle Christmas Journey is een muzikale film die trending staat op Netflix. Tijdens het kijken voelde ik de sfeer van een musical door de leuke nummers en dans. Heel origineel, en dat is ook het verhaal! met de nodige humor en een snufje magie, is dit een echte familiefilm.

How The Grinch Stole Christmas
Een klassieker, heel leuk dat deze erop staat. Menige hebben deze wel een keer gezien. Jij nog niet? Ga ik hem dan zeker kijken! De Grinch is een icoon als het gaat om een echte ‘badass’ tijdens de kerst. Het is gewoon niet zijn tijd van het jaar hihi.

The Princess Switch Switched Again
Vorig jaar schreef ik al over het eerste deel ‘The Princess Switch’ en nu is er een nieuw deel. Een romantische kerstfilm met dezelfde sfeer als de eerste film. Makkelijk te kijken en geeft een beeld over hoe een prinses leeft, en word geleefd… Als je niet van cliché kerstfilms houdt is dit niet de film voor jou.

Operation Christmas Drop
Dan een film die gebaseerd is op een echte goede doelen organisatie van het leger. Het heeft een romatische touch en is erg leuk om te kijken. Geeft een mooi voorbeeld van hoe donaties tijdens de feestdagen worden benut, maar dan in een heerlijke kerstfilm die natuurlijk een cliché einde heeft. Al met al een film die je gemakkelijk afkijkt.

My Christmas Inn
Op Netflix staat het vol met typische kerstfilms. Zo ook My Christmas Inn. Een liefdes verhaal met een cliché gevoel. Wel tof om te kijken en de mooie natuur te zien in Alaska waar de film zich merendeels afspeelt. Leuke acteurs, lekker romantisch.

Holidate
De druk om een partner te hebben is voor de meeste singles tijdens de feestdagen het grootst. Familie die vraagt wanneer jij nou eens met een vriend of vriendin thuis komt. Deze film laat een komisch oplossing zien van dit ‘probleem’. Totaal niet langdradig, waar ik in het begin wel bang voor was. Origineel verhaal waarbij alle feestdagen van het jaar voorbij komen en het eindigt natuurlijk met kerst.

The Christmas Chronicles
Op zoek naar een familiefilm voor jong en oud? Kijk dan deze film! Magie, humor en spanning. Alles komt voor met in de hoofdrol natuurlijk Santa! De acteur is perfect uitgezocht voor de rol als de kerstman en dat maakt hem erg leuk. Sommige clichés of kerst worden zelfs aan de kant geschoven….

The Christmas Chronicles 2
En heb je de bovengenoemde film gezien? Vond je hem leuk? Dan heb ik goed nieuws er is ook een vervolg. Ook echt een mooi vervolg en totaal niet voorspelbaar vind ik zelf. Met meer magie en humor is hij top als familiefilm.

EXTRA Miniserie : Dash & Lily
En dan als klap op de vuurpijl komt Netflix met een Kerst miniserie. Deze serie is origineel en goed in elkaar gezet. Er gebeurd veel wat nu de dag veel voorbij komt. Denk aan social media. Maar ook de keerzijde van deze moderne tijd zoals eenzaamheid… Wat ook veel voorkomt bij jongeren! Het is een romatische komedie en I love it! Zo jammer dat het een miniserie is, maar zo kijk je hem ook in één stuk uit. In ieder geval ik dan haha!

Dit waren de leukste kerstfilms die ik dit jaar heb gezien. Ik ben benieuwd waar Netflix volgend jaar mee komt. Jullie ook?

Welke kerstfilm vind jij leuk?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *