Netflix | De leukste kerstfilms 2019

Tussen al de drukte van kerstinkopen doen en koken, probeer ik toch altijd tijd te maken voor kerstfilms. Op Netflix staan er genoeg en ja, als echte filmlover kijk ik het liefst elke dag wel een film! Helaas gaat dat niet lukken in mijn plannen en denk dat meer mensen dat hebben. Daarom heb ik een lijst gemaakt van leukste kerstfilms 2019, zodat je gelijk een leuke film op kan zetten! Kijken jullie graag kerstfilms? Op heb je liever een andere genre?

The Princess Switch

Ik heb wel genoten van deze film. Natuurlijk weer een lekkere cliché, maar er zit veel humor en een leuke verhaallijn. Echt zo’n film om even tussendoor, op een woensdagmiddag, te kunnen kijken.

A Cinderella Story: Christmas Wish

Een film die ook de realiteit een beetje schetst, maar wel met het klassieke Assepoester verhaal erin verwerkt. Ook heeft het soms wat verdrietige stukjes in zitten, maar dat maakt het verhaal wel mooi. Humor komt ook zeker voor!

The Knight Before Christmas

Deze film heb ik pas gezien en vond hem heel origineel! Ik bedoel maar, tijdreizen tijdens kerst haha. Nee hij is echt leuk hoor, maar lekkere droge humor en toffe acteurs wat de film natuurlijk wel afmaakt.

ELF

Deze ken ik al een paar jaar, maar vind het tof dat hij op Netflix staat. Ik denk ook dat de meeste hem wel kennen. Alsnog moest hij er wel tussen staan deze humoristische film

A Bad Moms Christmas

Wat heb ik gelachen om deze film, en ook gelijk doorgestuurd naar mijn moeder want die moest hem echt zien! Ik vond de film Bad Moms al goed, maar dit slaat alles. Ook heeft hij een hele mooie verhaallijn en laat je zelfs een beetje nadenken over bepaalde situaties.

Holiday In The Wild

Een mooie en vooral rustige film die je zeker gaat waarderen. Geen stress of chaos, maar een mooie kerstfilm tussen de olifanten! Het is weer eens wat anders 🙂

Dit waren de kerstfilms die ik erg leuk vind op Netflix, hebben jullie nog films die ik echt nog moet zien voor kerst?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *