Netflix | Films die je moet zien #2

Warme chocolademelk met een zacht dekentje op de bank, die tijd van het jaar is alweer aangebroken. De kou komt het land binnen, en ik ben veel minder buiten te zien. Als een echte huismus zit ik lekker op de bank naar een film te kijken. Maar wat moet je nou aanklikken op Netflix tussen al die films?

Je wilt natuurlijk niet na 1 uur van de film erachter komen dat het niks voor jou is en je weer moet gaan zoeken naar een andere wel goede film. Vorige keer deelde ik al het eerste deel van ‘Film die je moet zien‘. Hierbij deel 2 met maar liefst 6 films die grappig of gewoon mooi zijn om te kijken.

Heb je liever een serie? Bekijk dan hier de series die je echt eens moet zien.

Walk Of Shame
Laten we beginnen met een geweldige comedy die zelfs mijn vriend geweldig vond. Het is dus voor vrouw en man leuk en je lacht je serieus kapot om de droge humor. De actrice is perfect gekozen voor haar rol als, ja uh… pechvogel.

Hachi A Dog’s Tale
Heb je meer zin om even een potje te janken, dan is dit de film die je moet zien. Mijn hart breekt elke keer weer als ik hem kijk. Zo zielig, maar wel met een prachtige boodschap erachter.

Waffle Street
Deze film heb ik laatst gekeken met mijn vriend en vonden hem allebei erg leuk. Het is echt zo’n verhaal die niet voorspelbaar is omdat het niet loopt zoals de hoofdacteur wilt. Dat maakt de film geniaal.

The Good Dinosaur
En zoals altijd moet er in mijn lijst van films ook een Disneyfilm tussen zitten. Deze keer eentje waarbij ik eerst dacht dat hij te kinderachtig zou zijn, maar het bleek een familiefilm te zijn met een goed verhaal. In deze film zijn dus de dinosaurussen de mensen en de mensen zijn de dino’s. Heel apart en erg leuk!


The Boy In The Striped Pajamas
Dan een spannende film met een onverwachts einde waar ik nog steeds stil van ben. Deze film heb ik ook met tranen in mijn ogen afgekeken waarbij mijn vriend vroeg of alles wel goed ging. Het verhaal is zo mooi en heftig tegelijk en met spannende momenten tussendoor.

The Theory Of Everything
En als laatste een film die al een tijdje op mijn lijstje stond om te kijken. Hij was zeker de moeite waard om te zien, wat een geweldige film! Zo goed in elkaar gezet met de perfect uitgekozen cast. Geen één acteur of actrice speelt ‘slecht’. Ook een groot pluspunt vind ik zelf.

Hebben jullie leuke films die ik echt moet zien op Netflix?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *