Netflix | Films die je moet zien #3

Nog even en we springen zo het nieuwe jaar in. Nu heb je morgen nog de hele dag voordat je de champagne opentrekt, maar heb je al planningen voor op de dag? Ik slaap in ieder geval lekker uit en zal nog wat studeren. Maar wat ga ik verder nog doen? Films kijken natuurlijk! Netflix komt daarbij om de hoek kijken en heb daarom 6 leuke, goed of spannende films op een rijtje gezet. Zodat ook jij heerlijk op de bank kunt genieten van een film die je misschien nog niet hebt gezien.

Nog meer Netflix:
Films die je moet zien #2
Film die je moet zien #1
Netflix Stream Tag
Series die je moet zien

The African Doctor
We beginnen met The African Doctor, een lachwekkende film maar zeker met een ontroerende boodschap. Het is ook nog eens een waargebeurd verhaal en werd in samenwerking gemaakt met de zoon van deze African Doctor!

TBS
Dan over naar iets heel anders namelijk TBS een Nederlandse thriller over een ontsnapte tbs’er die veroordeeld is voor de moord op zijn vader en zusje. Het is een hele spannende film met een aparte wending.

Hot Tub Time Machine
Deze comedie heb ik laatst nog gekeken met mijn vriend en we hebben hard gelachen! De titel zegt al waar het om gaat, maar het verhaal zelf is echt geniaal. Zeker de moeite waard als je van flauwe humor houd.

John Wick
Hier moet je wel van houden, een actie/thriller film met veel geweld. Wel om een reden hoor haha! John Wick is een ex-huurmoordenaar die nadat zijn Ford Mustang wordt gestolen ( en zijn hond wordt vermoord die zijn overleden vrouw heeft overgedragen ) door een crimineel weer begint met moorden door wraak. Gewoon lekker veel spanning en sensatie 😉

The Nightmare Before Christmas
Kerst is dan wel al geweest, maar deze film blijft zo leuk! Hij is een beetje griezelig voor jonge kijkers, maar voor de volwassenen onder ons die van animatie houden is dit geweldig!

Michiel De Ruyter
En als laatste een historische avonturenfilm over Michiel De Ruyter, je weet wel, die man die in je geschiedenisboeken stond als zeer welvarende grootmacht van zee uit de Gouden Eeuw. Hij is steengoed en heel spannend. Het idee dat dit de geschiedenis is van Nederland, maakt het nog heftiger.

Weten jullie nog een film die ik echt moet zien? Laat het achter in de comments! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *