Netflix | Films die je moet zien #4

En daar ben ik weer met mijn filmcollectie! Het blijft een grote hobby van mij, heerlijk onderuit liggen op de bank met een goede film op Netflix. Nu heb ik niet heel veel tijd gehad om te genieten van wat popcorn en een film, maar alsnog deel ik met jullie een paar die ik voorbij zag komen en al ken of die ik heb gekeken vorige maand.

Heb jij nog films die het echt waard zijn om te kijken op Netflix, deel het in de comments onder dit artikel! Ik ben altijd benieuwd en vind alle genre’s leuk behalve horror, brrrr haha!

 

Films die je moet zien:
Deel 1
Deel 2
Deel 3

Ben je meer van de series? Daar schreef ik ook over in dit artikel.
The Courageous Heart of Irena Sendler


Een film waarbij ik heb zitten janken en waarbij mijn nagels het te voorduren hadden ( yes ook ik ben een nagelbijter helaas ). Wat een spannende en mooie film. Een waargebeurd verhaal over Irena Sendler die heel veel heeft betekent voor de Joodse kinderen in de oorlog. Zeker waard om hem te kijken.

 

 

The Help


Humor en een goed verhaal, daar hou ik van. Nu racisme een onderwerp is waarover veel wordt gepraat is dit een film om echt te zien. Ooit willen weten wat het verhaal zelf was van getinte mensen vroeger? Hoe hun leefden en hoe zij nou echt werden behandeld? Dit verhaal is ontroerend, humoristisch en heftig doordat het realiteit was.

 

 

 

Pixels


Oké, genoeg serieuze films. Over naar een grappige fantasierijke film! Pacman mept erop los en Donkey Kong loopt achter je aan, wat is er aan de hand? In deze Amerikaanse actie/komedie film vallen buitenaardse wezens de aarde aan nadat ze videobeelden van klassieke arcadespelletjes verkeerd begrijpen, en het zien als een oorlogsverklaring. De vallen aan en gebruiken de spelletjes als model om aan te vallen!

 

 

 

The Age Of Adeline


Een film die ik heb gekeken met mijn moeder en wij het allebei een goede film vonden. Hij is wel, in mijn ogen, een beetje voorspelbaar. Toch mag dat de pret niet bederven want het verhaal is wel goed en ook de acteurs spelen heel sterk.

Adeline ( Blake Lively, die van Gossip Girl! ) de hoofdrolspeelster, krijgt na een auto ongeluk iets heel apart. Ze wordt maar niet ouder! Dit blijkt eerst heel leuk, maar daar komt ze al snel op terug. Een mooie film met een goed verhaallijn.

 

 

 

Soof


Een heerlijke Nederlandse comedy met bekende acteurs. Ik heb heel hard gelachen om deze film en vond hem dus laatst op Netflix. Deze moet je hebben gezien! Er is nu ook al een Soof2, maar die staat helaas nog niet erop.

 

 

 

Lucia de B.


En als laatste een waargebeurd verhaal in een Nederlandse film. Dit drama gaat over Lucia de B. die in de gevangenis terecht komt, beschuldigd als seriemoordenaar. Als haar tegenpartij haar achter slot en grendel wilt hebben komen ze erachter dat ze misschien zelfs onschuldig is! Een heftige film, maar wel steengoed.

 

Dit waren weer een paar goede films van Netflix die echt de moeite waard zijn om te kijken.
Ik ben heel benieuwd wat voor films er nog meer komen, jullie ook?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *